• ···
Velkommen til min blog

Derfor sagde jeg ja til Paradise

Mange af jer undrer jer over, at jeg har sagt ja til Paradise. Så nu får I historien bag.
Jeg meldte mig til Paradise, sammen med min kusine. Faktisk fordi vi var sikre på, at vi var for kedelige til at komme afsted!

Da jeg blev ringet op og fik besked om jeg skulle rejse, gjorde jeg mig ingen overvejelser overhovedet.
Jeg var i mit hjerte slet ikke i tvivl om, at jeg ville afsted. Det var det, jeg havde behov for på det tidspunkt. Jeg var et sted i mit liv, hvor alt stod på pause. Jeg var bare ikke glad. Så Paradise var det bedste der overhovedet kunne ske for mig! Jeg er af den opfattelse at jeg vil have alle de oplevelser jeg kan få, mens jeg stadig er ung og frisk.
Selvfølgelig var jeg da helt vildt nervøs, da jeg skulle rejse! Jeg var ked af, at skulle undvære min familie. Jeg var bange for, at jeg ikke ville passe ind. Heldigvis var det jo kke tilfældet.
Jeg ser heller ikke mig selv, som den typiske Paradiso. Jeg er meget naturlig og nede på jorden. Det er normalt ikke hvad man tænker, om folk fra Paradise! Så jeg synes det var SÅ fedt, at jeg kunne lave lidt om på en masse foredomme!
Jeg kendte ikke mig selv så godt, på daværende tidspunkt. Nu føler jeg ikke jeg kunne kende mig selv bedre!
Hele den oplevelse har givet mig mere, end jeg kunne drømme om!
Jeg har fået venskaber for livet! Jeg har fået en masse selvtillid. Og så er jeg blevet voksen.

fullsizerender-3

Det at jeg sagde ja til Paradise, er uden tvivl den bedste beslutning jeg i mit liv har taget! Jeg ville aldrig være det foruden!

Kys M

2 kommentarer

  • Chris

    Jeg glæder mig meget til at følge din blog; til at høre om paradise, og lærer lidt mere om dig. Jeg er også helt vild med din stil og ville elske sådan nogle outfitbilleder 🙂 Jeg håber virkelig at du bliver glad for at blogge – jeg vil ihvertfald gerne følge med! Pøj pøj med det

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg synes du er helt klart den sejste person jeg kender❤❤ PS du er virklig smuk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog