Derfor sagde jeg ja til Paradise

Hvilke paradisoer snakker jeg med?

Når man har deltaget i et program som Paradise, vil man ALTID have et særligt bånd, til de andre deltagere! Man deler sit livs oplevelse, med en masse andre mennesker. Derfor vil ALLE der deltog, i min sæson, altid betyde noget for mig.

Der er én person jeg er sikker på, at jeg aldrig mister mit forhold til. Det er et af de få mennesker, jeg vil gøre alt i verden for. Det er også den paradiso, jeg snakker oftest med.
I har nok gættet, at det selvfølgelig er Krudte!
Den mand har simpelthen vundet mit hjerte! Han er min bedste ven! Han er et kæmpe forbillede for mig, fordi han virkelig har et hjerte af guld! Jeg er så stolt af, at kende et menneske som ham! Han er godheden selv. Jeg tør slet ikke forestille mig mit liv, uden Krudte. Jeg elsker ham, så højt!

fullsizerender-2

 

Olivia og jeg snakker også stadig. Hun er en dejlig pige! Vi har været sindssygt meget igennem!- Både på godt og ondt.
Hun har været ved min side, gennem alle mine op- og nedture. Det kan jeg aldrig takke hende nok for.

Cain, er også en person jeg altid vil have det godt med! Han er et helt igennem skønt menneske. Jeg ville virkelig ønske, at han var blevet i Jylland!

Kasper ser jeg en del til. Han er simpelthen så dejlig. Kasper er en af de personer, jeg ved altid er ved min side. Jeg er så glad for, at have Kasper i mit liv! Han er bare en person, man ikke kan lade være med at holde af.

Caroline er den pige, jeg havde det bedst med i Mexico. Hun vil altid betyde noget for mig. Vi har så mange fantastiske minder, jeg aldrig vil glemme. Minder jeg altid vil huske tilbage på, med kæmpe fornøjelse!

De personer fuldendte virkelig mit eventyr. Paradise havde aldrig været det samme, uden dem.
De vil altid have en plads i mit hjerte!

Kys M

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor sagde jeg ja til Paradise