• ···
Min lykke

Paradise – Det ser man ikke på TV

Det tager meget lang tid, at lave fjernsyn! Der er en masse ting, der ikke vises på TV. Der er en masse “ventetid”. Derfor vil jeg gerne fortælle jer lidt om, hvordan det hele foregår, og hvor lang tid, det faktisk tager.

bag-paradise

Ansøgning.
Første skridt er, at sende en ansøgning. Hvis carsterne finder ansøgningen interessant, skal man til en carsting. Til den første carsting, er der to personer som stiller en masse spørgsmål. Hvis de stadig synes om en efter det, skal man have en telefon samtale, hvor de også spørger om en masse forskellige ting.
Hvis man efter det, stadig er i betragtning, bliver man kaldt til en slutcarsting. Der skal man ind foran seks forskellige mennesker, fra TV3 og mastiff. Den sidste carsting bliver optaget. Til den sidste carsting, får man også taget billeder i bikini, så carsterne har noget at gå ud fra.
Hvis man er så heldig og gå videre, bliver man sendt til Mexico!

Rejsen.
Jeg var så heldig at få lov til, at flyve med en af casterne til Mexico. Normalt flyver man nemlig alene.
Man skal bo på et hotel i Mexico, alene, noget tid inden man skal tjekke ind. For at man kan vænne sig til varmen, tidsforskellen og så man kan nå at få optaget sin introvideo.
Jeg boede på et lille hyggeligt hotel i ti dage, inden jeg skulle ind på Paradise Hotel.
Man får taget sin telefon den første dag, så man ikke kan skrive med folk hjemmefra. Derfor var det vildt kedeligt, at være på det hotel helt alene!
Jeg rejste den 1/11 og kom første hjem den 19/12.

At tjekke ind.
Man bliver hentet af en caster, og kørt til Paradise Hotel. Når man nærmer sig hotellet, får man bind for øjnene, så man ikke kan se de andre deltagere.
Vi gik ind på hotellet en efter en, og så først hinanden, som det blev vist i TV. Da vi lige havde hilst på hinanden, skulle vi piger ind på et af værelserne, og spise frokost. Mens drengene skulle spise, på et andet værelse.
Der efter forløber det, som det ses på TV.

Sync.
Sync er de små interviews, der kommer hele tiden. Dem skal man ned i et rum og optage, cirka hver anden dag. – Med mindre der er parceremoni eller andet. Der er nemlig kun to forskellige sync rum. Så man kan ikke nå det alle sammen. Der sidder en tilrettelægger, og stiller en forskellige sprøgsmål, man skal svare på. Mens man svarer på de spørgsmål, fortsætter spillet oppe på hotellet.

Dagene.
Når man optager Paradise, findes fredag, lørdag, søndag ikke. I min sæson var det mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, programmet blev vist. Det er derfor også sådan dagene kører. Det er ikke sådan man har “fri”, i weekenden. For når der torsdag har været parceremoni, vågner man dagen efter og så er det mandag igen. Sådan fortsætter det hele vejen igennem.

Pandoras æske.
Når man skal skrive spørgsmål til pandoras, skal man skrive et spørgsmål, til hver person. Så stort set alle får spørgsmål.
Pandoras æske er delt i to dele. Den ene side er de spørgsmål der ikke har været læst, og den anden er dem der er blevet læst op. Så man ikke kommer til, at læse et spørgsmål der har været læst.
Der er en tilrettelægger, der fortæller hvem der skal læse de forskellige spørgsmål op. Så man ikke læser til sig selv.
Ellers er pandoras, som på TV.

Parceremoni.
En parceremoni tager lang tid!
Inden en parceremoni bliver man “holdt”. Hvis det er pigerne der er i fare, skal pigerne sidde på hver deres værelse, et par timer inden parceremonien, skal optages. Der spiser man, gør sig klar og kommer i sync.
Hvis pigerne ikke er i fare, sidder alle pigerne sammen i loungen. Der spiser man, og gør sig klar. Der er en deltageransvarlig til stede, så man ikke snakker om spillet overhovedet. Når man bliver “holdt”, er det det eneste tidspunkt, man må snakke privat. Der er det altså okay, at snakke om familie, arbejde og hverdags ting.
Præcis det samme gælder for drengene, når de er i fare eller ikke.
Inden parceremonien starter, skal man fortælle en tilrettelægger, hvem man vil stille sig bag. Så ingen ændrer mening, når man ser hvor de andre stiller sig.
Når parceremonien starter, er det som på TV. Man skiftes til at gå hen til, den man vil stå med.
Når der så er en der er blevet smidt ud af hotellet, skal vedkomne i sync. Det er meget forskelligt hvor lang tid det tager. Det kommer an på, hvor længe man har været på hotellet, hvor meget man har lavet og hvor længe det er siden man var i syns sidst. Imens personen er i sync, sidder de andre deltagere forskellige steder på hotellet, hvor de ikke må snakke sammen overhovedet! Det kan tage alt fra tyve minutter til halvanden time.
Når personen er færdig med at være i sync, skal han/hun pakke sine ting. Mens de andre bliver sendt op, får en drink, snakker og gør sig klar til at tage afsked. Når personen har sagt farvel til de andre deltagere, forlader han/hun hotellet.
Derefter fortsætter aftenen inde på hotellet.

Når man ryger ud.
Nu blev jeg heldigvis ikke selv smidt ud, så jeg fortæller hvad de andre deltagere har fortalt mig.
Når man ryger ud, skal man bo et par dage på et andet hotel. Man flyver hjem to og to. Så den person der ryger ud, enten før eller efter en, skal man rejse hjem med. Med mindre man skal i jurien. Jurien bor også på andre hotellet, to og to, til de skal ind på hotellet igen.
Når man ryger ud, skal man fortælle en deltageransvarlig, hvem man gerne vil hentes af i lufthavnen. Så man bliver godt modtaget i Danmark.

Hjemrejse.
Hvis man enten er i jurien eller i finalen, får man lov og rejse hjem sammen. Jeg fløj hjem med Caroline, Christina Maria og Sandra. Drengene og Olivia fløj, lidt før os.
Når finalen er slut, bliver kameraene slukket. Så skal alle i sync, pakke og sige farvel. Og så slutter rejsen.

 

Håber I har fået et indblik i, hvordan det hele foregår.

Kys M

14 kommentarer

 • Frida

  Sagde du til dine forældre at du tog afsted? Mine forældre ville blive bange hvis jeg tog afsted uden at sige det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Jeg fortalte dem det. Det står også i mit indlæg “Familie og paradise” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Hvem var den sjoveste af drengene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvad tid står man typisk op og går i seng? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det er MEGET forskelligt. Hvis folk bliver meget fulde, skal man tidligere i seng.
   Måske klokken 02, er det mest normale.
   Der er morgenmad klokken 09. Så man skal bare stå op, så man er klar til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvad med alkohol? Måtte I drikke alt det i ville eller var der en grænse? Og hvad med musik og dans, var der krav til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Vi måtte drikke hvad vi ville. Men når folk blev for fulde, lukkede baren.
   Når der kom musik på, skulle man danse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvordan var maden inde pp hotellet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg forstår ikke helt den part med at I ikke fik lov til at snakke med hinanden efter en parcermoni? Hvorfor måtte man ikke det, fik I det afvide? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Man skal vente på, at den der er blevet smidt ud, er færdig i sync.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Havde i telefoner? Da i tjekkede ud fra hotellet, hvem boede du så på hotel med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Man fik sin telefon, når man skulle hjem. Jeg boede ikke på hotel med en, da jeg som sagt, skulle afsted dirkete fra Paradise Hotel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lykke