• ···
Hjemkomst fra Mexico

Kærlighed

 

 

img_7088

Jeg er single. Single helt ud i fødderne.
Men det er jeg faktisk ikke ret god til.
Jeg elsker at have en kæreste! Dog har jeg kun haft to seriøse forhold, i mit liv. Men de var også ret lange. Et på halvandet år. Et andet på et år.
Jeg har VIRKELIG svært ved at blive forelsket, men når jeg bliver det, er det også virkelig forelsket! Jeg er en type, der enten føler alt eller intet. Jeg har kun været oprigtigt forelsket én gang.

Jeg elsker at have en og dele alting med! Jeg elsker at forkæle andre mennesker, især en kæreste!
Jeg kan godt lide den tryghed, der er i, at have en kæreste. Det med at jeg har en og stå op ad, en der kender mig på godt og ondt, og stadig er ved min side. Den følelse af at have et menneske hos mig, fordi han har valgt det, ikke fordi han er tvunget, som min familie på sin vis er. At have en kæreste, er på mange punkter som at have en bedste veninde: De elsker dig begge to, når du ikke kan elske dig selv. De får en til at føle, at du er god nok.

Jeg er dog holdt op med at lede, efter kærligheden. Jeg tror ikke på “den eneste ene”. Jeg tror ikke der findes et andet menneske, der er som skabt for mig. Jeg tror på, at man kan elske et andet menneske så højt, at man kan leve med deres fejl. Eller at man kan elske et andet menneske så meget, at man er villig til at lave om på sine egne fejl.
Jeg tror på kærlighed! Bare ikke på den helt typiske måde.

Jeg drømmer om at finde en fyr, der vælger mig til, på godt og ondt! En jeg kan leve med for evigt!
Jeg leder bare ikke efter en. Jeg er sikker på, at jeg nok skal finde en skøn fyr, lige nu er det bare ikke det vigtigste i mit liv.
Lige for tiden er det vigtigste for mig, at have tid til mig selv og min familie. Jeg skal være glad, passe min skole og lave en masse lækre indlæg, til jer skønne mennesker!

Derfor er jeg lige for tiden, glad for at være single. Jeg har brug for, at give mig selv plads. Og jeg har brug for at elske mig selv, før jeg kan elske en anden.

 
Kys M

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemkomst fra Mexico