• ···
Kærlighed

Mit knuste hjerte

Jeg synes det er så flovt, at vi lever i et land, hvor det at være ked af det, nærmest er et tabu. For mig er det i hvert fald blevet et tabu.

Jeg kan ikke lide, når andre mennsker ser mig være “svag”. Om det så er min mor eller min bedste veninde. Jeg hader og vise at jeg er ked af det. Det handler nok om mine forventninger til mig selv. Jeg forventer at jeg kan klare alt selv.
Om jeg er ved at falde sammen indeni, viser jeg det ikke. Jeg holder det inde.
Når man går rundt med alle sine følelser indeni, er man ked af det hele tiden! Det er en kæmpe byrde at gå rundt med!
Det ender med at gå ud over de mennesker, der bare prøver og hjælpe. Men hvis man ikke beder om hjælp, får man det ikke. Derfor er det vigtigt, at dette ikke bliver et større tabu, end det allerede er!

ALLE mennsker er kede af det. Det er den mest normale følelse. Alle mennsker oplevet at få deres hjerte knust! Netop derfor skal det ikke være et tabu! Bare fordi vi alle prøver det, betyder det ikke at det er let! For det er det bestemt ikke.

 

img_7107

 

Det at blive valgt fra af en kæreste, ven eller veninde, kan knuste et hjerte.
At have et knust hjerte, er den værste følelse, jeg har oplevet. Det er som en kniv midt i brystet, hver gang man trækker vejret, stikker den dybere. Det er som et kæmpe hul, fyldt med glasskår, i maven. Det er hele ens krop, der skriger om at være hos det menneske man elsker! Men det menneske vil ikke være sammen med en.
Man har gode og dårlige dage, men det er ALTID hos en. Det ligger altid i baghovedet. Man kan mærke kniven, hver gang man trækker vejret.

Vi skal alle sammen igennem et par knuste hjerter, i vores liv. Et par små, og et KÆMPE stort. Det store knuste hjerte, forandrer en. Det store knuste hjerte er, når man elsker et andet menneske, højere end man elsker sig selv. Det er når man laver om på sig selv, for at være sammen, med den man elsker. Man bliver en anden person, grundet kærlighed.
Når den kærlighed forsvinder, forsvinder den person man har opfundet.
Man står tilbage med intet. Man mister den man elsker, og man mister sig selv. Ikke nok med at man skal leve uden det menneske, skal man også til at finde sig selv igen.

Jeg har haft mit store knuste hjerte, og jeg bliver aldrig den samme igen! Jeg vil altid have den frygt med mig. Den følelse af et knust hjerte.

For at fjerne tabuet, for de af jer der læser med, vil jeg gerne fortælle jer, om mit knuste hjerte.

Jeg gav mig selv helt og aldeles, til et andet menneske. Jeg elskede ham, højere end jeg elskede mig selv. Jeg gav mig til ham, på godt og ondt. Viste mig selv, helt som jeg var. Med alle mine fejl. Åbnede mig, som jeg aldrig havde gjort før. Lavede om på mig selv for, at han skulle elske mig mere. Jeg blev til en person, jeg ikke var, i håb om hans kærlighed.
Han blev en del af mig. Jeg udviklede mig, mens jeg var sammen med ham. Han blev en del af, hvem jeg udviklede mig til at være.
Da han gik fra mig, gik mit hjerte i utallige stykker.
Jeg mistede lysten, til alt jeg førhen elskede og lave.
Det eneste menneske jeg nogensinde havde elsket på den måde, valgte mig fra. Forlod mig.
Da jeg mistede ham, mistede jeg mig selv. Jeg var intet uden ham. Så ikke nok med, at jeg skulle leve uden en jeg elskede så højt, skulle jeg også finde mig selv. Derfor blev jeg aldrig den samme. Jeg fandt aldrig helt tilbage. Hvilket i mit tilfælde var godt. Jeg er blevet meget mere selvsikker og lykkelig.
Men det var en lang vej!
Jeg var så dybt ulykkelig! Jeg kan ikke forestille mig, at være mere tom indeni, end jeg var der.
Jeg snakkede ikke med én eneste om det. Jeg fortalte alle at jeg var okay. Men det var det sidste jeg var.
Et knust hjerte er ikke noget, man skal undervurdere! Det er det mest smertefulde, jeg har prøvet. Det dummeste man kan gøre er, at holde det for sig selv. Man kan ikke klare det alene.

Hver gang jeg trækker vejret, kan jeg stadig mærke mit knuste hjerte. Jeg har stadig en kniv, i mit bryst.
Jeg ser det ikke længere som et tegn på, at jeg er blevet valgt fra. Men som et tegn på, at jeg skal elske mig selv, før jeg elsker en anden.
Mit knuste hjerte, vil altid være hos mig.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kommer til at elske igen. Og at jeg får mit hjerte knust igen.
Men jeg kommer aldrig til at elske nogen, som jeg elskede ham. Ingen kan nogensinde knuse mit hjerte, som han gjorde. Jeg vil aldrig give mig selv, så meget til et andet menneske. Jeg vil vælge mig selv, før jeg vælger en anden.
Derfor har jeg mit store knuste hjerte.

Det at have et knust hjerte viser, at man havde noget ægte. Det viser at man har haft noget, der er værd at savne. Derfor skal det være noget, vi snakker åbnet om! Et knust hjerte, viser at man var elsket. Det viser at man er i stand til at elske, mere end man blive elsket. Og det er en fantastisk egenskab!
Ligegyldigt hvordan mit forhold endte, ved jeg, at det også var ægte for ham. Måske er jeg ikke hans store knuste hjerte, men han er helt sikkert mit.
Jeg er ikke i tvivl om, at mit hjerte blev knust, fordi det var ægte. Det gør ondt, stadig. Men det viser at jeg var heldig, at møde et menneske jeg kunne elske så højt. Det viser at jeg er i stand til at elske.

 
Jeg håber virkelig I har respekt for dette indlæg! Det har været virkelig hårdt for mig, både at skrive og dele det med jer.
Jeg håber I tager godt imod det!

 

M

40 kommentarer

 • Øzge

  Fuck hvor var det godt skrevet jeg sidder og græder mens jeg læste det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg synes du er et fantastisk menneske og jeg følger dig 100 procent og jeg hader de folk der er i mod dig💕 knus og kram Frederikke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Tak søde Frederikke! Det er jeg virkelig glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes det er stort af dig at dele dit liv med os du er så fantastisk at vi får så meget af vide om dit liv og det er aldrig sjovt at få knust et hjerte så tætter dig fuldt ud og håber det bedste for dig søde ig dejlige Michelle

  Mvh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Mange tak, søde Ida! Det er jeg så glad for!
   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg synes at det er vildt sejt af dig og læg det indslag op selvom du ved at der nok er nogen der hater det SKAL du have RESPEKT jeg har også selv prøvet og fået knust et hjerte jeg vil aldrig hate på dig Michelle ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Synes virkelig det sejt af dig Michelle. Der er ikke mange der tør stå frem med sådan en “historie” hvis man kan kalde det, det.. Du er virkelig modig og fantastisk – og jeg støtter dig 100p i alle dine beslutninger! Kys ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulo

  Håber virkelig at dig og partrick en dag finder sammen for i har fortjent hinanden!

  God påske sødeste og dejligste Michelle❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvem var det som knuste dit hjerte? Er lidt øv du ikke skriver det ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Jeg synes overhovedet ikke det er relevant. Og nogle ting må gerne forblive private 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Alle ting må blive private. Og vi michellefans syntes at det bare giver os et indblik i hvor modig du er at kunne dele det med hele verden❤❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Mange tak søde Laura!! Det betyder meget for mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia

   Hej.det er virkelig flot at du skriver alt det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt skrevet! Jeg bliver helt rørt😶
  Al kærlighed her fra❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det ramte mig lige dybt, virkelig! Jeg har virkelig stor respekt for, at du deler sådan et indlæg. Det viser, hvor stærk du egentlig er. ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Michelle
  Jeg ved hvordan du har det sådan har jeg også haft det en gang😪 Det er mega stort at delle det her du er mega sej jeg har meget respekt for dig👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucas

  Jeg støtter dig 100% selvom jeg er en dreng. Du er en stærk person. Du hjælper andre mennesker, og jeg ville hjælpe hvis du havde brug for hjælp! ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara allsopp

  Jeg synes det er modigt af dig og skrive sådan noget og har stor respekt for det/dig❤❤er vild med at læse din blog, og håber du vil forsætte længe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine

  Du er så sej! Jeg syndes det er så modigt af dig, at du tør dele det med os.❤jeg elsker din blog! Jeg bliver glad af at læse det du skriver. Jeg er ret ny på din blog, men har læst alt. Det du skriver fanger mig vildt meget. Du er et kæmpe forbillede for mig. Tak for den du er💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Tak! Det er jeg virkelig glad for! Og tak for respekten! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebastian

  Det er så smukt skrevet Michelle ❤ Selvom jeg er en dreng, kan jeg virkelig relatere til det du skriver og jeg nyder virkelig at følge med 😊 Husk at der er så mange mennesker der elsker dig og dem der valgte dig fra, vil 100% fortryde det før eller siden 👍 Elsker virkelig din personlighed, din blog og ikke mindst dig 😘 Bliv ved med at være den du er, det er det vi alle elsker ved dig 😍.

  -Seb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  kæmpe respekt for dig Michelle!
  Jeg kan på mange måder forstille mig hvor hårdt det er for dig at dele det her opslag. Du er et menneske med et fantastisk hjerte, som bestemt ikke fortjener at få knust sit hjerte flere gange!
  Kærlighed til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah

  Hvor er det smuk skrevet og alt mugligt respekt for det!!! Og ikke mindst dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Husk du altid kan ringe og min dør altid er åben søs 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebastian

  Det er så smukt skrevet Michelle ❤ Selvom jeg er en dreng, kan jeg virkelig relatere til det du skriver og jeg nyder virkelig at følge med 😊 Husk at der er så mange mennesker der elsker dig og dem der valgte dig fra, vil 100% fortryde det før eller siden 👍 Elsker virkelig din personlighed, din blog og ikke mindst dig 😘 Bliv ved med at være den du er, det er det vi alle elsker ved dig.

  -Seb

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Hvor er det bare en skøn kommentar at læse! Mange tak Sebastian! Det gør mig virkelig lykkelig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Stor respekt til dig Michelle! Hvor er det sejt at du tør åbne dig på den måde, der har du allerede gjort noget stort! Husk at du aldrig må lave om på dig selv, for jeg er sikker på at folk elsker dig som du er! Og dem som ikke gør, skal man ikke bruge tid på! Tanker herfra ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Tak! Jeg er så glad for, at du synes om indlægget! Dine ord betyder så meget for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melike

  Du er så f*cking sej! Du er også helt vildt positiv! Du hjælper andre mennesker som har brug for din hjælp!❤❤❤Elsker dig Michelle! Du gør et virkelig godt arbejde! Hvis det ikke var for din blog havde jeg ikke været i top humør nu!!😊Du er bare så positiv ærlig og det er godt!👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Mange tak søde! Det betyder så meget for mig, at du synes om min blog! – Og mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Var det Patrik som krossade ditt stora hjärta?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fantastisk at du tør dele det og vis alle at man alle har oplevet et knust hjerte….
  Det har jeg respekt for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MiaH

  WOW – hvor er det flot at du deler en så stor del af dig selv med offentligheden!!! Kan ikke beskrive hvor sejt det er af dig at være så åben og ærlig!!
  Har virkelig stor respekt for dig og elsker at læse din blog 🙂 keep on going <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Af hele mit hjerte TAK! Det betyder meget for mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed