• ···
Lækkert forårstøj

Sex på tv

Jeg vil gerne fortælle jer lidt om, hvordan det er at se sig selv, have sex på TV. Og hvad min familie sagde til det.

Jeg er ikke typen, der har sex med hvem som helst! Jeg er kun sammen med en fyr, hvis han betyder noget for mig. Derfor lovede jeg også mig selv, at jeg virkelig skulle være forelsket, hvis jeg skulle have sex på hotellet.
Jeg blev forelsket. Derfor ville jeg ikke holde mig tilbage. Jeg synes sex er en naturlig ting. Hvis to mennesker er forelsket i hinanden, kan man ikke lade hinanden være. Og det synes jeg heller ikke man skal!

Jeg er blandt alle kendt som en meget sød og artig pige. Derfor var det selvfølgelig underligt at hele Danmark kunne se mig have sex. Jeg er meget sød og artig, men jeg har også følelser.

fullsizerender

Jeg så ikke ret meget af Paradise, fordi jeg synes det var underligt. Det var mærkeligt at se mig selv på TV. Jeg ikke ville heller ikke høre hvad folk sagde, bag min ryg. Det var et spil og jeg ville ikke være sure på folk, over noget de havde gjort i Mexico. Derfor var det nemmere slet ikke at se programmet.
Det er ikke den samme oplevelse jeg har inde i mit hoved, som den der blev vist i TV.
Jeg så dog første gang Patrick og jeg var sammen.
Det afsnit så jeg faktisk sammen med Patrick. Det var ret underligt. Man så heldigvis ikke noget særligt!
Jeg tog det bare med et smil på læben. For mig er det, som sagt, en naturlig ting, når man er forelsket i hinanden. Så faktisk har jeg det helt fint med, at have haft sex på TV.

Jeg bad min familie om ikke, at se de afsnit hvor jeg har sex. Det kunne de selvfølgelig ikke lade være med!
De sagde faktisk ikke så meget til det.
De kunne mærke på mig, at jeg var forelsket. Og at Patrick gjorde mig glad.

Jeg har ALDRIG fortrudt, at jeg var sammen med Patrick.
Jeg har heller ikke fortrudt, at jeg havde sex på TV. Det er for mig, en måde og vise kærlighed på! Og kærlighed skal man ikke være flov over!!

Kys M

1 kommentar

  • Simone

    Jeg ville bare høre om du ikke godt vil lave en om dit og PATRIKS forhold?(PS elsker din blog og jeg syntes dig og Patrik var(er) så søde sammen!!!!!!)❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert forårstøj