• ···
Sex på tv

Langdistance guide

Mange af mine bedste venner, bor flere timer fra mig.
Det er helt vildt hårdt ikke, at kunne se dem når jeg har lyst!
Jeg går i skole, de arbejder. Så det er vildt svært, at finde tid til at ses. Det er også vildt svært, ikke at falde fra hinanden.

Derfor har jeg lavet en lille guide, til de af jer der er i samme situration. Så er det faktisk ligegyldigt om det er et venskab eller et forhold.
Her kommer de råd, der har reddet mine venskaber.

img_6081

Vis interesse!! Det er det vigtigste. Det er så vigtigt at man viser hinanden, at man tænker på hinanden. – På trods af man er så langt væk.

Hold hinanden opdateret. Det er vigtigt at man holder hinanden opdateret, i hvad der sker i ens liv. Der er ikke noget værre end at få en nyhed fra en fælles ven, i stedet for ens ven/veninde.

“Jeg savner dig”. Der er intet bedre end en besked, hvor der står “jeg savner dig”! Det viser også at man tænker på hinanden.

Oplev noget sammen. Når man ikke ses så ofte er det vigtigt, at man gør noget ud af det, når man ses! Tager ud og fester. Ser en hel sæson af en serie, på én dag.
Prøver en masse grimt tøj sammen.
På den måde har man en masse og se tilbage på, når man ikke kan ses.

“Jeg elsker dig”. Det er SÅ vigtigt, at man husker hinanden på, at man er elsket! Når man er så langt fra hinanden, kan man nemt føle, at man ikke har så stor betydning for den anden længere. Derfor er det godt, lige at huske den anden på det til tider.

Håber I fik noget ud af det!

 

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex på tv