• ···
Er du sammen med den rigtige?

Fra ukendt til kendt

Det har simpelthen været underligt, at blive et kendt ansigt.
Inden jeg rejste til Mexico, levede jeg et meget stille liv. Hentede min lillebror fra skole. Tog med mine brødre til håndbold. Generelt bare en masse hverdags ting.

Da jeg kom hjem fra Mexico, var det faktisk meget normalt. Jeg kom hjem den 19/12 og programmet startet den 7/3. I den tid blev jeg måske spurgt om billede tre gange om ugen.

ukendt-kendt

Efter præmieren vendte det helt! Jeg skulle til min lillebrors skolefest, tre dage efter præmieren, der fik jeg måske taget 200 billeder. Det er vildere end man lige regner med. Sådan fortsatte det faktisk i lille år. Det er først for et par måneder siden, at jeg har kunne gå på gaden uden og få taget billeder.

Det har været helt vildt underligt! Når man går på gaden, kan man høre folk hviske, se de tager billeder i smug og bare mærke øjne i nakken.
Jeg vidste godt, at jeg ville blive et kendt ansigt, men det var meget vildere end jeg troede.

fullsizerender

Heldigvis har alle dem jeg har snakket med, været så søde! De har rost min væremåde og mine valg i programmet.
Jeg har hele tiden gerne ville vise de lidt generte og naturlige piger, at man godt kan blive respekteret selvom man ikke er dem mest højtråbende og frembrusende person. Hvilket jeg synes er gået super godt!
Det var vigtigt for mig, at beholde mig selv i det hele. At det ikke måtte stige mig til hovedet, som jeg har set det gøre, med mange andre realitydeltagere. Det synes jeg også jeg har formået. Jeg har virkelig haft mig selv med, i alt jeg har gjort. Og jeg er på intet tidspunkt gået mod mine værdier.

img_1407

Jeg har ikke rigtigt fået noget hate, heldigvis. Det er hårdt at alle lige pludselig har en mening om mig, som person. Mange har set ned på mig fordi jeg er meget jaloux på TV. Det er ofte som om folk glemmer, at folk på TV også bare er mennesker. Generelt bliver realitydeltegere bare set ned på. Og det synes jeg er forkert.

Mange beder selv om det! Det kan jeg også godt se. Men dem der tør stå ved hvem de er, dem der har deres værdier med på TV, synes jeg ikke man skal se ned på. At deltage i et program som Paradise, er en enestående mulighed! Som jeg tror de fleste ville sige ‘ja tak ’ til. Hvis man ville sige nej til sådan en mulighed, lever man ikke livet efter “man lever kun én gang”.

Det har været sindssygt underligt, at blive et kendt ansigt.
Jeg elsker at jeg kan, ændre nogles syn på realitydeltagere!! Jeg elsker alle jer skønne mennesker, der følger med i mit liv! Jer der støtter og respektere mig.

Jeg håber jeg har været med til, at bare nogle af jer tør være jer selv! Selvom I måske er lidt generte og nede på jorden. For så er mit mål nået!
Der er ingen mennesker der er som dig, og det er det fede ved det!

 
Mange kys M

4 kommentarer

  • Frederikk

    Elsker bare paradise 2016. Især pga at du var en af de smukke deltagere. Du er/var 110% dig selv.. og fortsæt med det!❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mega fedt indlæg. Man kan 100% forstå hvad du mener, du skal bare blive ved med det fantastiske arbejde du laver. ELSKER DIG❤️😍👍🏻😘😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du sammen med den rigtige?