• ···
Sommerklar

Min jalousi

Alle der har set sidste sæson af Paradise ved, at jeg er den jaloux type.
Jeg vil gerne fortælle jer, hvorfor jeg er sådan. Jeg har nemlig fået lidt hate på grund af det.

Jeg bliver ked af det hvis en fyr jeg er forelsket, i kysser med andre end mig. Det tror jeg I alle kan forstå. Jeg tror de fleste mennesker ville blive såret over, at se en man er forelsket i, lave noget med andre. Sådan er kærlighed. Alle er jaloux, nogle mere end andre.
Hvis jeg er forelsket i en fyr, må han hjertens gerne have veninder! Men hvis ham og jeg skal være sammen, skal han kun kysse med mig. Sådan tror jeg også de fleste har det.
Jeg kan ikke forstå, at folk ser sådan ned på jalousi. Jalousi bunder oftes i noget meget dybere, end usikkerhed på ens partner. Nemlig at man er usikker på sig selv.

Grunden til at jeg var jaloux anlagt er, at jeg altid har haft meget lavt selvværd.
Jeg har aldrig følt, at jeg var god nok. Jeg har altid tvivlet på mig selv, på alle punkter.
Derfor søger jeg generelt utrolig meget bekræftelse. Jeg har brug for, at vide at en fyr oprigtigt vil mig.

Min selvtillid og min jalousi er blevet MEGET bedre! Jeg er stort set ikke jaloux mere.
Efter jeg har deltaget i Paradise, hvor folk kunne lide mig som jeg er, har jeg bare fået så meget selvtillid. Jeg har lært at respektere og elske mig selv! Derfor har jeg ikke brug for en anden, til at gøre det.
Netop derfor er jeg ikke jaloux længere. Fordi jeg ved hvad jeg selv er værd. Og hvis en fyr ikke er glad for den person, så er han ikke værd at holde på.

Så til alle dem der bare ser mig, som en jaloux kost: Der er en grund til, at jeg er som jeg er! Lad være med at dømme folk, uden at kende historien bag!

Håber I andre dejlige mennesker, har fået et bedre indblik i, hvorfor jeg er som jeg er!

img_8077

M

4 kommentarer

 • Sallie

  Hej Michelle💕
  Først og fremmest ville jeg lige sige du har ingen grund til at have set ned på dig selv, fordi du er sådan en fantastisk, sød og smuk pige!♥️Og jeg har altid hadet mig lidt, jeg har ikke haft det godt med mig selv fordi folk har syntes jeg er lidt jaloux, men af du ligger sådan noget op og fortæller præcis det du føler er så fantastisk og jeg bliver glad når jeg læser det!😊Du må bare aldrig glemme af du er så fantastisk som du er!💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Hvor er du bare sød! Alle er forskellige, og nogle viser følelser mere end andre. Du skal på ingen måde hade dig selv! Jeg er sikker på du også er helt fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Hej Michelle❤️
  Jeg syntes du virker Mega sød, og jeg er stor fan af dig😊Jeg har heller ikke altid været lige glad for mig selv, men det er blevet bedre😂Du virker som en skide sød pige og selfølgelig smuk😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Hej Liva
   Hvor er du bare sød! Det er jeg glad for at høre!
   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerklar