• ···
Min jalousi

Jeg vil have en baby

Jeg glæder mig så meget til, at blive mor! Godt nok skal det ikke være i den nærmeste fremtid! Men jeg kan ikke vente. Jeg vil gerne have mange børn!
Jeg er allerede forelsket mig, i to navne: Alva Thora og Elias!
Min mormor hedder “Thora”, og de andre to synes jeg bare er så smukke og anderledes!

Jeg har været i tvivl om meget. Men jeg har ALDRIG været i tvivl om, at jeg bliver en god mor.
Jeg har en evne til, at sætte andre før mig selv. Jeg har styr på hvad jeg vil med mit liv. Jeg har markante meninger. Jeg har en masse kærlighed som jeg vil elske, at give til de børn jeg får!

Jeg vil meget gerne være ung mor! Når er jeg færdig med min uddannelse og har styr på det hele.
Mange siger til mig “dit liv slutter når du får børn”. Der er min holdning helt modsat! Mit liv starter først, når jeg bliver mor.

Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at jeg godt kunne finde på at bruge en sæddonor. Jeg har ingen kæreste, og leder heller ikke efter en. Selvfølgelig vil jeg gerne have en familie med mor, far og børn. Men jeg vil ikke sidde jeg vente på den perfekte fyr kommer, før jeg kan få min drøm om, at blive mor opfyldt.
Jeg bryder mig ikke om, at være afhængig af andre mennesker. Jeg håber af hele mit hjerte, at mine børn får en far! Jeg vil kun give dem alt det bedste! Og det vil selvfølgelig være bedst for dem, at have en far! Ligegyldigt hvad kommer mine børn til, at have mandelige forbilleder i deres liv! – I form af deres skønne morfar og deres tre skønne onkler!
Jeg ved også at jeg godt kan være alene-mor. Det vil være hårdt, men så kan mine børn få min opmærksomhed og kærlighed, for sig selv.
Derudover har jeg en skøn familie, der vil hjælpe mig!

Jeg kan bare slet ikke vente med at blive mor!!

fullsizerender

Kys M

1 kommentar

  • Nick

    Wow det lyder præsis som en samtale jeg havde med en yndig pige i en kano i Næstved. lørdag d. 3 juni. 😀 … det flot skrevet 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jalousi