• ···
Sommertøj

Sommerferie kaos

Jeg har haft så mange fede planer, den her sommerferie. Dog bliver de fleste af dem ikke til noget.. Det er som om hver gang jeg planlægger noget, er det dømt til at gå i vasken. Jeg planlægger alt muligt fedt, men det bliver altid ødelagt! Min sommerferie er faktisk bare kaos!

Jeg skulle have været ude og rejse, med en af mine bedste veninder, Sofie. Hun er på festival nu og rejser med hendes familie efter, så det passer ikke ind alligevel.

Så var planen at jeg ville på Samos for, at besøge en virkelig virkelig god veninde, Amalie! Hun har nemlig fået arbejde dernede. Så hende savner jeg helt vildt!

Jeg havde også planer med en ven om, at tage til Grækenland. Det er bare svært at få ugerne til at passe sammen.
– Luksus problem…

Det var også lige kort oppe, at tage på Roskilde festival med min veninde, Nynne. Men det droppede vi da vi læste det ville regne.

Der er kun to ting, jeg ved jeg skal i sommerferien:

Jeg skal til Langeland med min mor, far, brødre, farmor, farfar, onkel, fætter, veninde af familien og hendes børn. Kæmpe familie ferie! Jeg elsker at bruge tid med min familie! Så det skal nok blive hyggeligt!

Så skal jeg til Roskilde for, at besøge min bedre halvdel, Krudte. Jeg har brugt så meget tid i Roskilde, at jeg har fået en masse venner der. Så det er jo oplagt lige at få set dem!

Jeg ville virkelig gerne ned i varmen. Men jeg må nok indse, at se ikke bliver til noget i år. Øv Øv.

img_7249

Så må jeg bare drømme mig tilbage til Egypten.

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommertøj