• ···
Sommerferie kaos

Derfor er jeg IKKE på festival

Jeg er faktisk slet ikke festival typen. Godt nok har jeg været på langelandsfestival et par år, men det er fordi det er en slags familie tradition. Jeg er bare meget mere til sol, strand og hotel end til regn, alkohol og telt. Det er ikke fordi jeg er snobbet eller overklasse på overhovedet, jeg bryder mig bare ikke om sådan noget.
Jeg kan ikke komme på én eneste god ting, ved festival.

Jeg hader at der er fællesbad.
Jeg hader at der er fællestoilet.
Jeg bryder mig ikke om at sove i telt.
Jeg er dårlig til så mange mennesker på en gang. Det giver mig stress.
Jeg er ikke vild med koncerter, netop fordi der er mange mennesker. Og fordi jeg overhovedet ikke kan danse.
Jeg ville ikke kunne holde en hel uge, med alkohol og junk food.

19578513_10154421640001734_2076436482_n

Og alligevel er jeg lidt misundelig, på dem der er afsted.
Mange af mine venner er på Roskilde. Godt nok hader jeg det meste ved festivaller, men jeg elsker at være sammen med mine venner. Selvom at det langt fra er mig, ville de helt sikkert kunne gøre oplevelsen det hele værd.
Så måske jeg skulle overveje, at tage afsted næste år….. På trods af at alt i min krop skriger, at jeg skal lade være.

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie kaos