• ···
Derfor er jeg IKKE på festival

Er jeg ynkelig?

Jeg har fået virkelig meget respons, på mit tidligere indlæg “Mit knuste hjerte”.
De af jer der ikke har læst det, kan læse det HER.

Mange har skrevet ting som “du er ynkelig” og “det er ikke jordens undergang”.
Mange af har også haft stor respekt for mit indlæg. Nogle har spurgt, hvordan jeg kom over mit knuste hjerte. I dette indlæg, vil jeg svare på det hele.

Jeg er godt klar over, at det virker ynkeligt udadtil, at dele et indlæg som det. Jeg er også helt klar over, at det ikke er jordens undergang! MEN det føles til tider sådan, når man står midt i det.
Jeg lavede på ingen måde indlægget for, at få medlidenhed! Jeg lavede det for, at bryde en grænse. For at vise dem der sidder i situationen, at de ikke er alene. Jeg er så skide træt af, at man skal svines til, hvis man viser at man ikke er ovenpå. Jeg lavede det indlæg fordi, at de folk der ser op til mig og følger med i mit liv, skal vide at jeg også kan have det dårligt! De skal på ingen måde få dårlig selvtillid af, at kigge på mig. Jeg vil gerne være et godt forbillede og en god rollemodel, for dem der følger med i mit liv. Derfor var det sindssygt vigtigt for mig, at vise at det er helt okay, at være ked af det. Og at alle er kede af det.
Så er jeg sådan set skide ligeglad med, om jeg virker ynkelig.

Så til den del med hvordan jeg kom over det.
Et knust hjerte kræver sindssygt meget! Et hjerte vil opleve at blive knust mange gange, i løbet af livet. Jeg tror at man forandre sig lidt, når ens hjerte bliver knust. – Det gjorde jeg i hvert fald.
Jeg ville ønske at jeg havde metoden, hvorpå man kom over et knust hjerte, men det har jeg ikke. Jeg aner ikke hvordan man giver slip eller kommer videre.
Man hører så ofte, at tiden heler alle sår. Det passer nok, men det er ikke det man har brug for at høre.
Jeg tror det handler om, at accepetere situationen. Hvis man går og venter på, at det hele bliver det samme igen, kommer man aldrig videre. Man skal ikke stå på stand by og vente på, at man får sin lykkelige slutning. Man skal kæmpe for, at blive glad alene. Det er svært, men først når man er kommet dertil, kan man begynde og give slip,
Jeg tror det lille håb man går med i maven, ender med at ødelægge en. Jeg tror man er nødt til, at se virkeligheden i øjenene, før man kan komme videre. Det tager tid, at blive klar til at acceptere virkeligheden.
Jeg tror også at det er sindssygt vigtigt, at man ikke tænker “kunne jeg have gjort noget anderledes?”. Sket er sket, og hvis man skal videre skal man ikke hænge sig i sådan noget.
Vigtigst af alt skal man ikke vente. Senere i livet vil man fortryde det så meget, hvis man har brugt flere år på, at vente på et andet menneske.

Jeg håber I kan bruge det til noget!

Kys M

13 kommentarer

 • Du er slet ikke ynkelig! Alle voksne mennesker, og mange unge mennesker, har på et eller andet tidspunkt prøvet at have et “knust hjerte”, og der vil alle jo sige at det ikke var særlig sjovt, så du er ikke ynkelig!
  Men der vil altid være nogen der har noget dårligt at sige til alle dine blig indlæg.
  Men igen det er ikke ynkeligt, mere flot fordi at der er ikke mange der vil skrive om de trælse ting der er sket for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Ynkeligt?

  Folk der halter på dig er sikker bare jaloux over at du er sej og vise dog frem.

  Som du selv skrive du er en rollemodel og det er vigtig at du viser dem at du også kan være ked af det, og du guider dem til hvordan man kommer over det.

  Jeg synes det er super stærkt gået Michelle❤️👍

  Forsæt med det du gør👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Mange tak! Det betyder virkelig meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristian

   Ik tak mig Michelle.

   Tak dig selv for at være så Mega stærk og have troen på dig selv 👍❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg syntes overhovedet ik du er ynkelig du sød smuk og sej og et Par kommentare skal ikke stoppe dig ja der er måske 10 hateres men så se på alle de 1000 der elsker dig❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Sophia

  Synes overholder ikke du er ynkelig, det er mega sejt at du skrive om dit knuste hjerte og at du kan vise at er okay er være ked af det. At få knust sit hjerte er overhovedet ikke sjovt, så det er så sejt af dig😘. Jeg vil altid så ved din side i medgang og modgang!😘
  Knus Alberte😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Mange tak sødeste Alberte!
   Det betyder virkelig meget for mig!
   KYS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Se altid fremad og aldrig tilbage♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  ❤️ Jeg synes at alt det du været i gennem det knuste hjerte det gør mig ked af det og høre at du har haft det sådan ❤️

  Kh Emily 🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg synes ik du er ynkelig jeg synes faktisk at du er pisse sej undskyld jeg bande men jeg synes heller ik at det er retfærdigt at du får hates på mit knuste hjerte det er jo bare det du har oplevet og du har lov til og komme ud med det og det var et godt råd aldrig holde det inde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Tak søde! Det betyder virkelig meget for mig!!
   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er jeg IKKE på festival