• ···
Er jeg ynkelig?

Kian, Olivia og Roskilde

Som de fleste måske har set på instagram og snap, var jeg i Roskilde i weekenden. Jeg har efterhånden en del venner i Roskilde, så det er med at få set så mange som muligt, når jeg endelig er væk fra det jyske.

Jeg elsker at være i Roskilde, fordi mine yndlings mennesker bor der!
Så her får I lige et indblik, i min weekend, mit og Olivias venskab og mit forhold til Kian.

img_8663

Da jeg kom til Roskilde mødtes jeg med en veninde, Lærke. Vi tog ud og shoppede og spiste aftensmad. Jeg kiggede faktisk efter bukser, men det er noget nær umuligt at finde bukser til mine laaaange ben.

Olivia havde fri fra arbejde ved 19 tiden, hvor jeg hentede hende. Det var ved at være to-tre måneder vi ikke havde set hinanden. Selvom der går længe mellem vi ses, er der intet forandret. Olivia og jeg har haft en del nedture. Men ligegyldigt hvor sure vi er, vil vi ALTID dele vores livs oplevelse med hinanden. Og kende hinanden som ingen andre gør, for den sags skyld.
Vi tog hjem til Olivia for, at gøre os klar til hendes kusines fødselsdag.
Til fødselsdagen spillede vi lidt spil og drak lidt.

Derefter tog vi mod byen, hvor vi havde en aftale med Kian.
I Mexico var jeg ikke retfærdig overfor Kian! Da han blev min partner, gav jeg ham ikke en chance. Udelukkende fordi, at jeg allerede den mest fantastiske partner. Jeg var virkelig træt af, at jeg skulle stå med en anden, for den korte stund. Det havde intet med Kian personligt at gøre! Det var bare fordi, at Krudte var min tryghed i Mexico. Krudte var min bedste ven og jeg ville gøre alt for, at komme til at stå med ham igen.
Jeg var også skyld i, at Kian skulle forlade Paradise. – På trods af at jeg lovede ham, at jeg ville hjælpe ham. Jeg skulle vælge mellem Mathias og Kian.
Jeg mente det, da jeg lovede Kian at hjælpe ham. Kian og jeg havde fået det skide godt sammen! Han er en person med et kæmpe hjerte! Han havde virkelig lyttet og støttet mig i Mexico.
Mathias havde været der fra start, så han var også en kæmpe trussel for min gruppe og jeg. Derfor ville jeg helst have ham ud. Men det var drengene, i min gruppe, ikke enige i.
Det man ikke så på TV var, at Krudte ville have mig til at smide Kian ud, fordi Kian gik efter at splitte Krudte og jeg. Krudte sagde at det var min chance for, at hjælpe ham.
Derfor smed jeg Kian ud.

Kian og jeg har det skide godt sammen i dag! Kian får mig altid til at grine! Han siger altid sandheden, der er ikke så meget pjat med ham. Og det kan jeg godt lide!

I hvert fald mødes Olivia og jeg, med Kian og Jonas.
I byen mødte jeg min veninde Regitze, som jeg endte på gaden med, sidst jeg var i Roskilde. Hvis I ikke har læst om vores sidste tur, kan I læse den HER.
Regitze og jeg får altid underlige ideer når vi er i byen. Denne gang endte vi dog bare hos et par venner.

Jeg fik set de fleste af dem jeg havde håbet på. Der var lige Krudte. Han er på ferie, så det kunne ikke lade sig gøre.

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg ynkelig?