• ···
Kian, Olivia og Roskilde

Spontan beslutning

I weekenden var jeg I Århus for, at besøge Kasper og min veninde Ida.
Ida og jeg startede dagen med at shoppe.
Jeg tog en meget spontan beslutning! For første gang i mit liv faktisk.. Jeg er slet ikke den spontane type! Jeg er tværtimod, meget velovervejet. Så jeg er virkelig overrasket over, at jeg tog en så spontan beslutning.
Jeg fik lavet et hul i mit øre.

img_8799

Det er ikke bare en ørering, for Ida fik også lavet en. Så det er en ting Ida og jeg har sammen.
Hvis jeg havde været klar over hvor ondt det gjorde, havde jeg aldrig gjort det! Jeg synes det gjorde så røv ondt! Mine tatoveringer var intet i forhold til det! Det gør stadig ondt i mit øre.
Men nu er det gjort. Jeg fortryder det heller ikke! Det gjorde bare virkelig ondt!
Jeg glæder mig bare til, at få en lille ring i! Der skal dog gå fire måneder inden jeg må skifte den. Synes fire måneder er virkelig længe, til den slags. Især fordi jeg ikke er så vild med den ørering jeg fik i.
Nu må vi se, om jeg kan vente så længe.


Kys M

5 kommentarer

 • Jeanette

  Hvordan kan det være de siger 4 måneder? Jeg skulle kun have min i, i 3?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma-Rose

  Hej Michelle, jeg fik lavet samme piercing i december, og min gør stadig ondt😂Så der er lang vej endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hey Michelle!
  Jeg fik ogs lavet en helix med en kugle istedet for en ring. Det var rigtig træls den første periode men efter et stykke tid har jeg vænt mig til den. Men glæder mig til at kunne skifte den;) så tillykke med din nye ørenring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Har du fået den skudt i (ved en guldsmed eller lignende) eller piercet i (ved er rigtig piercer)?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kian, Olivia og Roskilde