• ···
Familieforøgelse

Jeg har nået mit mål

Da jeg vidste at jeg ville blive et kendt ansigt, besluttede jeg mig for, at jeg ikke ville være som alle de andre.
Jeg ville opnå noget med det.

Jeg er ikke normalt det folk forbinder med Paradise. Folk har utrolig mange fordomme om Paradise deltagere. De fordomme ville jeg gerne modsige.
Jeg er ikke dum. Jeg er ikke snobbet. Det ved jeg at der er virkelig mange andre Paradise deltagere, der heller ikke er! Jeg synes det er forkert at alle realitydeltagere, skal sættes i bås, fordi der er blevet sagt noget små dumt på et tidspunkt. – Hvilket er noget vi alle sammen kan komme til.
Jeg synes det er forkert, at vi er så hurtige til at skabe fordomme og generalisere.
Jeg synes dog også at jeg har formået, at trampe de fordomme til jorden, i forhold til mig selv. Jeg har bibeholdt alle mine værdier. Især i forhold til min naturlighed! – På trods af de mange fristelser der har været.
Jeg har udviklet mig meget personligt, men jeg har ikke mistet mig selv. Og det er faktisk noget jeg er stolt af.

Jeg har gennem hele forløbet gået virkelig meget op i, at være et godt forbillede, for de mennesker der ser op til mig, grundet min deltagelse i Paradise.
Jeg har gerne ville vise, at jeg er helt normal. Jeg har førhen set op til andre, hvor jeg har tænkt “hendes liv er bare perfekt. Hvor ville jeg ønske jeg var som hende”. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg viser at jeg også bagsiden af medaljen. Altså at jeg viser, at jeg også har dårlige dage, er ked af det og at jeg ikke er perfekt. I håb om at jeg bare kan være med til, at give et lidt andet syn på alt det her. At jeg på en eller anden måde, kan være med til at skabe mere selvtillid, i bare et par unge piger eller drenge.
Det var faktisk derfor jeg startede med at blogge, i første omgang.
Siden jeg begyndte, er jeg blevet kontaktet rigtig meget. Fordi at mine meninger og min personlighed, er kommet så kraftigt til udtryk. Mange har skrevet til mig angående deres problemer, hvortil jeg har hjulpet alt hvad jeg kunne. Det er noget der gør mig virkelig glad! At I stoler på mig, og føler at jeg kan hjælpe jer.

Jeg er også blevet kontaktet af en del, der “bare” har villet gøre mig opmærksom på, at de synes om mig.
Faktisk er der nogle beskeder, der sidder virkelig dybt i mig! Der er ikke noget bedre for mig, end at læse de søde beskeder I sender. Når jeg læser dem, føler jeg virkelig at jeg har opnået noget med at blogge. Jeg føler jeg har nået mit mål, med hele dette eventyr.
Der er én besked, jeg virkelig har med mig i min hverdag. Den vil jeg gerne dele med jer her:

Jeg har læst med siden du startede din blog, og jeg elsker det. Du er virkelig skøn, og det kan man bare mærke gennem dine ord! At man ikke behøver være perfekt, det er altid det jeg tænker, når jeg læser dine indlæg. Og TAK for det. Ville ønske der var mange andre, der var så langt nede på jorden. Hvor det ikke handler om kropsidealer, store eller små bryster! Tak!
Jeg håber, at jeg en dag møder dig, så du kan få det aller største knus!

Det er simpelthen noget af det sødeste, jeg har modtaget! Det var alt det jeg ville opnå, i en besked. Det gjorde mig så lykkelig, at få bekræftet at det faktisk gør en lille forskel.

Der er en del der skriver “Du må være verdens bedste søster” og “du har gjort mit liv bedre”.

Til alle jer der har skrevet og jer der følger med, KÆMPE TAK!

Mange kys til jer!
M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familieforøgelse