• ···
Jeg har nået mit mål

Caroline

Mange har været nysgerrige omkring mit og Carolines forhold, efter Mexico. Og omkring hvad jeg synes om hele “onani” situationen.

Caroline (og Olivia) var uden tvivl min bedste veninde, i Mexico. Caroline og jeg spillede sammen fra første dag. Hun betød så sindssygt for mig, inde på hotellet.
Som mange nok husker, kaldte Caroline mig billig, til pandoras. Hun var også villig til at stikke min gruppe i ryggen, for at få hævn for, at Krudte smed Jonas ud. Ting som jeg var så ked af! Ting som jeg var virkelig sur på hende over. Netop fordi jeg gjorde ALT for, at beholde hende derinde.
Det skal ikke være en hemmelighed, at Caroline og jeg var uvenner på grund af disse ting. Jeg var sindssygt skuffet over, at høre de ting hun sagde om mig, bag mine ryg.
På trods af disse episoder, vil Caroline altid have en kæmpe plads i mit hjerte. Hende og jeg deler vores livs oplevelse med hinanden. Hun ved ting om mig, jeg kun har fortalt få personer. Jeg vil altid elske Caroline, fordi vi deler så utrolig meget. Hun er en super sød pige! Og hun vil ingen mennesker noget dårligt!
Caroline og jeg ses ikke så ofte, som jeg håbede vi ville. Men vi er stadig rigtig gode veninder!

Caroline og jeg er MEGET forskellige.
For mig er onani og sex, en meget personlig ting. – Naturlig, men personlig. Jeg kunne aldrig finde på, at onanere på TV.
Når det er sagt, har jeg så meget respekt for Caroline! På mange måder er det et kæmpe tabu, hun bryder. Og det synes jeg er så mega sejt!
Vi har så mange tabuer i det danske samfund. Ligesom jeg tidligere brød grænsen, ved at snakkede min mit knuste hjerte, bryder Caro den ved at tale om onani. Jeg har respekt for, at hun bare er skide ligeglad med, hvad alle andre tænker! Hun gør og siger præcis det hun tænker.
Jeg ville faktisk ønske der var flere som Caroline, som bare siger tingene lige fra posen. Hun siger det som det er, så der er ikke så meget drama og pis med hende.

fullsizerender-1

Jeg håber I fik de svar I ville.
Kys M

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har nået mit mål