• ···
Caroline

Kropsidealer

Jeg er blevet spurgt lidt ind til, mine tanker om nutidens kropsidealer. Det er jo desværre sådan, at de fleste mennesker, er utilfredse med deres krop. Så er de for tykke, tynde, har får små eller store bryster, for høje eller lave. Det er utroligt alle de fejl vi kan finde ved os selv.

Nu får I min mening om kropsidealer.
Jeg HADER dem! Så utrolig meget. Ikke på grund af mig selv. Men fordi der er så mange mennesker, der kæmper for, at være noget de ikke er. Og det gør så sindssygt ondt i mit hjerte! Det knuser mit hjerte, at der er så mange, der kontakter mig fordi de ikke føler, at de lever op til de skide idealer! I mine øjne kunne det ikke være mere ligegyldigt, hvordan menneskers kroppe ser ud. For mig er der én ting der betyder noget, nemlig hvad der er indeni.

Personligt er jeg fuldstændig ligeglad med kropsidelaer! Jeg er så fløjtende med, hvordan andre mennesker synes min krop skal se ud! Det eneste der betyder noget for mig er, at jeg er glad. Men det har virkelig taget mig mange år, at komme hertil! Det har ikke været en vej med rosenblade! Jeg har mistet utrolig meget på, at være så usikker og gå så meget op i, hvordan resten af verden ville have jeg skulle se ud eller være.
Jeg har ingen opskrift på, hvordan man kommer hertil, hvor jeg er. Faktisk var det kun et lille års tid siden, jeg lærte det. Det er ikke fordi min krop er blevet pænere, det er fordi jeg ikke gider bruge mere energi på, at være usikker.

Kropsidealerne skifter hele tiden! Det ene øjeblik skal man have en lille numse, og det næste skal den være kæmpe stor.
Jeg har ikke en stor røv. Jeg har ikke en hel fald mave. Jeg har ikke store bryster. Men ved I hvad? – Det er jeg fuldstændig tilfreds med! Jeg lever på ingen måde op til nutidens kropsideal. Til gengæld har jeg så meget andet at byde på.
Jeg synes ikke kroppen skal se ud, på en bestemt måde. Jeg synes der er noget smukt ved alt. Ølmaver, strækmærker, deller, ar, appelsinhud. Den måde vores krop ser ud på, fortæller vores historie. Og det synes jeg er det smukkeste i hele verden.

Jeg ville af hele mit hjerte ønske, at jeg kunne trampe alle de skide kropsidealer til jorden. Det kan jeg bare ikke.
Hvis jeg kunne bestemme skulle der ikke eksistere noget så latterligt kropsidealer! Så skulle vi alle sammen kunne se, hvor perfekt vi er, hver og en.
Grunden til at vi er noget særligt hverisær, er også at vi ikke er ens! Hvis vi alle sammen havde en fald mave, store muskler og en kæmpe numse, ville det jo også være skide kedeligt!

Mys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caroline