• ···
Vinterjakker

Røgfri fremtid

Sponsoreret af Kræftens Bekæmpelse og Trygfonden.

Jeg har fået æren af, i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Trygfoden, at dele dette indlæg med jer.
Jeg har SÅ stor respekt, for både Trygfonden og Kræftens Bekæmpelse! Og dermed også alt hvad de står for.

Dette indlæg handler om rygning, og et koncept der hedder røgfri fremtid.

Røgfri fremtid er navnet på en kampagne Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden, har lavet i samarbejde. Håbet og meningen med kampagnen er, et røgfrit Danmark i 2030. Målet er et samfund, hvor ingen børn og unge ryger.
Kampagnen handler om, at unge er så gode til at sige nej. Nu mangler vi bare også, at sige nej til rygning!

Jeg har aldrig røget, og jeg kommer heller aldrig til det. Jeg er en type, der tænker sindsygt meget over, hvad jeg fylder min krop med. Jeg synes alt ved rygning, er super ulækkert.
Når det så er sagt, kan jeg godt sætte mig ind i, at unge mennesker begynder at ryge.
At de enten bukker under for presset. At de gerne vil føle sig mere som en del af fælleskabet, og ser rygningen, som den eneste måde.
Da jeg gik i 7. Klasse, begyndte ALLE i min omgangskreds at ryge. Virkelig ALLE. Jeg gik altid med de andre ud, for stadig at være en del af fællesskabet. Der var meget ofte folk der spurgte, om jeg ikke lige ville prøve. Men gang på gang, takkede jeg nej. Og det er en beslutning jeg aldrig har fortrudt.
Jeg var bange for ikke, at være en del af fællesskabet. Men jeg tænkte også, at hvis mine veninder ville vælge mig fra, fordi jeg ikke ville ryge, var de ikke rigtige veninder.

Inden jeg lavede dette indlæg, læste jeg lidt om rygning på www.roegfrifremtid.dk
Jeg blev meget chokeret over, hvad jeg kunne læse mig frem til.
Der er faktisk ca. 1000 11-årige der ryger hver dag. Det er jo helt sindssygt, at børn i så ung en alder, begynder på noget så farligt. Hvis man ser på børn mellem 11-15, er det næsten 9.000, der ryger dagligt. Det er jo helt vildt. Det er hele 72 procent, af dem der begynder at ryge, der fortryder det senere hen. Så det er virkelig med at sige nej, til at begynde!

Jeg synes hele det koncept røgfri fremtid, er helt fantastisk. Det vil være godt for miljøet, men i den grad også for alle os mennekser.
Jeg er mega fan, af konceptet! Jeg håber vi mennesker, kan stå sammen om, at få et røgfrit Danmark!

 

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterjakker