• ···
Røgfri fremtid

Martins operation

Min lillebror, Martin, blev opereret i sidste uge. Det var noget der mindede om, en nedgroet negl.
Han havde i en længere periode, haft ondt i hans tå.
Først troede vi, at han gik i for små sko, (han bruger allerede størrelse 47). Vi fandt hurtigt ud af, at det ikke var grunden.
Martin tog til lægen, men det fik han ikke ret meget ud af.
Der gik et par uger, med fodbad som kur, men smerten blev ikke bedre. Martin tog til lægen igen, og fik denne gang besked på, at han skulle opereres. Vi ventede meget længe på den operation! Martin fik mere og mere ondt.

Martin er ikke blot min lillebror. Han er min bedste ven, i hele verden. Han ved alt om mig! Han er noget nær, den eneste person, der altid kan få et smil på mine læber.
At se ham med så meget smerte, som den tå bragte ham, gjorde ondt i mit hjerte. Jeg er en totalt pylret søster, på alle punkter. Så jeg var slet ikke meget for, at han skulle opereres.
Men det skulle han, for at slippe af med smerten. Efter lang ventetid, kom dagen, hvor han skulle opereres! Min mor og jeg var selvfølgelig med, på sugehuset. Jeg gik dog ikke med helt ind.

Martin var, som altid, SÅ sej! Han klarede det uden det helt store. Han lå faktisk og spillede på sin telefon, under hele operationen.

Nedenfor er der billeder af Martins tå, både før og efter operationen.

Før:

img_0949

Efter:

img_0933

Det ser jo ikke ret meget bedre ud, på efter billedet.. Men det håber jeg det kommer til!

 

Kys M

7 kommentarer

 • Nadja

  Hej michelle
  Jeg har sel døjet med nedgroet negle i begge mine fødder. Så jeg endte med at blive opereres efter 6 års elendighed ( i begge fødder ) Alt gik som det skulle og jeg kunne gå tre dage efter igen. Men så kom der lige det twist hvor en “ven” trader mig over foden og der ender med at gå infektion i så jeg skal under knive for anden gang i den ene fod! Efter et halvt år hvor det skulle heddes at jeg kunne spille fodbold igen gik det galt da en veninde lavet det samme nummer, så under kniven igen og nu er det 4-5 uger siden og jeg døjer MEGET med infektion så jeg har haft fei i i de 4-5 uger. Ps elsker dine opslag og bruger gerne min tid på at læse dem<3 pss jeg er 14 år og det var min 5 operation i år 2016! Håber slt det vedste for din bror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernllle s

  Hej Michelle jeg har også prøvet og have en nedgroet negl på min højre storetå jeg skulle også ind og opereres i storetå for at de kunne fjerne min nedgroetnegl og det hjælp på mig da jeg fik det gjort og nu gør det ikke ondt på mig mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Det jeg rigtigt ked af at høre, håber han får det bedre! Elsker seriøst din blog❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Mange tak søde! Det er jeg glad for, at du gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg døjer også lige nu med en nedgroet negl bare ikke i den grad:) håber din lillebror for det bedere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheanitta

  Hej Michelle. Hvor har jeg bare ondt af din lillebror. Jeg har selv lige været hele turen igennem, dog på begge fødder! Jeg gik med smerterne i 9 måneder og blev opereret d. 10 august. Mine negle er desværre ikke blevet særlig pæne, men smerterne er væk og det er det vigtigste! Håber din lillebror kommer fint igennem det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Mange tak!!
   Hvor ærgerligt! Men skønt, du ikke har smerter!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røgfri fremtid