• ···
Martins operation

Opdatering på kærlighedsfronten

Jeg har alligevel været single noget tid. Og jeg er stadig single!! Jeg var kort i et forhold, på to uger i staten af året. Men det vil jeg på ingen måde kalde et rigtigt forhold! Så derfor, har jeg været single noget tid.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er bedst til, at have en kæreste! Jeg elsker det meste ved, at være i et forhold.
Jeg har tidlgere skrevet et indlæg, der handler om hvordan jeg har det med kærlighed. Læs det HER.
Det er faktisk stadig sådan jeg har det.
Selvfølgelig vil jeg gerne finde en, jeg kan leve mit liv med. Men jeg vil langt hellere være alene, end sammen med en jeg ikke elsker.

Jeg har været forelsket, en enkelt gang.
Det er meget svært for mig, at blive forelsket! Det er ikke fordi jeg har mange krav. Det har jeg faktisk ikke. Det eneste jeg forlanger er, at blive behandlet godt. Det er også svært, at finde en der kan det.
Jeg tror derimod det er fordi, at jeg har virkelig svært ved, at lukke folk ind. Måske også fordi, jeg ikke er helt klar til det. Efter jeg fik mit hjerte knust, har jeg haft behov for, at finde mig selv igen. Jeg har lukket mig sindssygt meget inde. Det har ikke været en bevidst handling, at jeg har skubbet folk væk. Jeg har altid haft meget svært ved, at lukke folk ind i mit liv. I denne periode er det bare sværere end det plejer.

Jeg er single fordi, at jeg ikke vil nøjes. Jeg vil ikke være sammen med en jeg ikke elsker, eller en der ikke elsker mig. Lige nu har jeg hverken lyst eller overskud, til at kæmpe for et nyt forhold. Der sker helt sindssygt meget i mit liv. Jeg er glad for, at jeg kun skal tage hensyn til mig selv, og mine brødre. Jeg er inde i en svær tid, på mange andre punkter. Jeg er sikker på, at en kærestes støtte ville være virkelig godt for mig! Jeg kan bare ikke overskue, at skulle starte noget nyt op, og åbne mig for en person, lige for tiden. Hvis det overhovedet giver mening?

Hvis jeg skulle gå hen og blive forelsket, eller møde en dejlig fyr snart, (sandsynligheden er lille), så ville jeg selvfølgelig se hvor det kunne bringe hen.

Men yes, stadig single.

fullsizerender

 

Kys M

2 kommentarer

  • Belinda

    Du skal nok finde den helt rigtige når tiden er til det .. Du er stadig meget ung og skal først til at lære dig selv at kende – jeg ved det, total kliche-agtig, men det er trods alt sandt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Medina

    Michelle du skal nok finde en, en dag. En der er lige så sød som Dig, og selfølgelig elsker dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martins operation