• ···
Mareridt

Efterårsferie – Sjælland

Som de fleste nok har set, tilbragte jeg min efterårsferie på Sjælland.
Det var faktisk planen, at det skulle være en familietur.
Jeg har efterhånden en del venner, på sjælland. Nærmere sagt, i Roskilde. Derfor elsker jeg, at være der. Jeg er en del på Sjælland. Ikke så ofte som jeg gerne ville, men når det lige passer ind i planerne.

Torsdag da min familie og jeg, kom til København, prøvede en af mine bedste veninder Sofie, at lokke mig til Roskilde. Sofie er en af de personer der kender mig bedst. Hende og jeg, er på mange punkter ens. Faktisk blev vi veninder, i en brandet fordi vi begge to var kede af det. Hun er en af de personer, der betyder mest for mig! Derfor var jeg heller ikke så svær, at lokke med.
Jeg tog selvfølgelig i byen for, at se hende.

img_1468

Min efterskole veninde, Victoria hentede mig. Og tog med i byen.

Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg kun skulle have en enkelt eller to. Jeg skulle nemlig med min familie, i tivoli dagen efter. Meeeen jeg kunne ikke holde det løfte.

 

Da jeg vågnede på hotellet fredag morgen, var jeg slet ikke klar på en tur i tivoli.
Jeg tog dog med alligevel.
Min lillebror, Martin, er blevet opereret, og det går på ingen måde godt. (Læs om operationen HER). Derfor måtte jeg skubbe ham rundt, i en kørestol. Der er intet i verden, jeg ikke vil gøre for ham! Men jeg kunne godt mærke, at jeg måske skal overveje at træne mine arme.

img_1431

Lørdag skulle min lillebror, Mathias, flyve i en vindtunnel. Han er meget anderledes end os andre. Jeg er ikke typen der er til spænding, på den måde! Men det er Mathias. Derfor skulle han selvfølgelig have lov til at prøve!
Da han havde prøvet det, gik turen til Jylland igen.

 

Kys M

1 kommentar

  • Susanne

    Hej.
    Vedr din brors tå og operation., skrev til dig for et stykke tid siden at min dreng på 16, var igennem samme forløb.., men hvad med din bror? Heler det ikke eller hvsd, siden han er i kørestol?
    Min søn skal ind igen om 14 dage og opereres igen, da den nyd negl der er vokset frem(den gamle blev fjernet) igen vokser ned i siderne af tåen, og skaber samme problem, nedgroet negl..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mareridt