• ···
Efterårsferie - Sjælland

Min grænse – Nøgenhed og sociale medier

Jeg føler lidt, at jeg skal slå et steg for, hvor min grænse går. – I forhold til nøgenhed på sociale medier.
Jeg delte på et tidspunkt dette billede, af mine ben. Jeg var nødt til at slette det igen. Fordi der var en pige, der følte sig stødt.
Jeg har også delt mange billeder i bikini. Der blev skrevet en artikel om min numse. Det er på ingen måde for, at vise mig frem, at jeg deler sådanne billeder. Det er faktisk for at vise, at jeg er tilfreds med hvordan jeg ser ud, på trods af at jeg ikke lever op til idealet.

img_5284

Jeg har en del yngre følgere. Det øjeblik det går over deres grænse, vil jeg også tage det ekstra til overvejelse. Dog synes jeg på ingen måde, at et billede af mine ben burde går over nogens grænse. Det var totalt uskyldigt, og der sås intet andet, end som hvis jeg havde shorts eller lignende på.

Jeg har intet imod at dele et billede i bikini. Jeg har heller intet imod at dele billeder, af mine ben.
Dog kunne jeg ikke finde på, at dele noget i BH og trusser. Det er på sin vis det samme, som en bikini. Det sender bare et andet signal. Fordi folk optager de signaler, et billede i undertøj sender, anderledes end et billede i bikini. Det kan så diskuteres om det er rigtigt eller forkert.
Jeg er klar over at mange i Danmark, har set mig i undertøj, på TV. Men normalt er det altså kun særlige mennesker, der ser mig i undertøj.

Dermed ikke sagt, at jeg synes det er forkert, at dele sådan billeder! Jeg er fløjtende ligeglad med, hvad andre deler på deres profiler. Jeg synes også at det på en eller anden måde, at er følgernes eget ansvar, at de følger personer de kan stå indefor. Altså, hvis de føler sig stødt af personens valg af billeder, skal de ikke følge personen.

Jeg går meget op i, at dele billeder jeg selv kan stå indefor.
Jeg føler ikke der er noget forkert i, at dele billeder i bikini. Jeg føler heller ikke, at mine følgere bliver stødt, på trods af deres alder.

Mine grænse i forhold til nøgenhed, går det øjeblik, det sender et forkert budskab. Et billede i bikini siger at man er på ferie eller på anden måde, nyder sommeren. Et billede i undertøj, bliver modtaget på anden vis.
Min grænse går derfor ikke kun på mine egne budskaber, men på andres opfattelse af billederne. Og på signalet billederne sender.
Jeg synes det er smukt, at turde dele billeder i bikini. Netop fordi nutidens idealer er et stort samtaleemne.
Faktisk har jeg tidligere lavet et indlæg, om min holdning til kropsidealer. Læs det HER.

Kys M

3 kommentarer

 • Mette

  Nøgenhed? Amen du havde da sex på TV, så kan det jo heller ikke blive værre altså. Så om du tager et billede i BH eller knepper på TV, så vil jeg sgu heller tag et billede i BH!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det er som man ser på det 🙂 Jeg synes det var super dejligt.
   Nu omhandlede dette indlæg dog ikke min holdning til sex.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Du skal gøre hvad du vil, ikke hvad nogle andre synes❤️ God onsdag til dig søde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie - Sjælland