• ···
Sådan holder jeg mig sund

Veninder, Århus og shopping

Hey venner.

Som de fleste af jer, nok har set på instagram, var jeg i Århus i går. To af mine veninder og jeg, aftalte at tage en lille hyggelig tur. Det er noget jeg har meget brug for, her for tiden. Mine veninder hedder Juliane og Tilde. (Juliane er blondinen på billedet herunder, og Tilde er brunetten). Jeg har kendt Juliane siden vi var fem, altså i snart 16 år. Tilde har jeg kendt i 15 år. Vi har gået i folkeskole sammen, og har bare holdt kontakten. Der er perioder hvor vi snakker hver dag, og andre perioder hvor vi kan gå flere uger uden, at snakke sammen. Jeg er inde i en lidt svær tid lige nu, (I får forklaringen når jeg er klar til det), derfor har jeg meget brug for mine veninder. Tilde og Juliane er mine virkelig tætte veninder, derfor betyder det utrolig meget for mig, at tage ture som denne.

fullsizerender-3
Tilde er ikke typen der shopper ret meget. Hun blev meget hurtig træt af, at kigge i butikker. Derfor besluttede vi os for, at tage en tur på Salling Rooftop. Hvilket bestemt var en god beslutning! Der var udsigt over hele Århus! Og en super smuk en af slagsen!
Jeg har en masse billeder derfra, I lige kan få lov at se.

 

fullsizerender-2

fullsizerender-1

fullsizerender

img_2019

img_2016

 
Desuden fik jeg også købt lidt lækkert! To super lækre striktrøjer. Og verden smukkeste buksedragt, som jeg regner med at tage på til Reality Awards i januar!
Jeg kan ikke finde præcis det jeg har købt, men jeg har fundet lidt der ligner her. Der er direkte link under billedet.

img_2058

Lysegrå strik.               Mørkegrå strik.               Sort buksedragt.

 

Kys M

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan holder jeg mig sund