• ···
Hvorfor blev jeg blogger? - TAK til jer

Den vigtigste i mit liv

Min mor er uden tvivl, det mest fantastiske menneske, i mit liv. Alle de gode ting jeg har, har jeg fra hende. Både angående mit udseende og min personlighed. Det er udelukkende min mors skyld, at jeg er som jeg er. Det er hendes fortjeneste at jeg, er en god søster. At jeg tænker på andre, før mig selv.
Jeg har været uheldig på mange punkter, i mit liv. Men på familie punktet, er jeg den heldigste i hele verden.

Jeg har altid været den største mors pige! Jeg er 20 år, og jeg slipper det aldrig. Jeg ELSKER at være sammen med min mor! Det bedste jeg ved er, at have kvalitetstid med hende. Hende og jeg kan lave alting sammen.
Hun er min beskytter og min bedste veninde. Jeg bliver aldrig træt af, at være sammen med hende. Jeg kan slet ikke forestile mig, at elske nogen højere end jeg elsker hende. Og selvfølgelig mine brødre.

Min mor er kender mig bedre end alle. Vi har sådan et forhold, hvor vi stort set, kan læse hinandens tanker. Vi afslutter hinadens sætninger.

Jeg er så glad for, at min mor er som hun er. Og jeg er så ked af, at alle mennesker ikke kender hende! For hun er fantastisk!
Jeg er så glad for, at mine brødre og jeg, har så en skøn mor! Og endnu gladere for, at mine børn får så perfekt en mormor!

Jeg kan takke min mor for så meget. Når jeg ser folk omkring mig, eller andre folk på min alder, bliver jeg så glad for, den måde min mor har opdraget mig på.
Jeg er så glad for alt det, min mor har gjort for mig!

Jeg elsker den kvinde så højt, at ingen ord er gode nok til, at beskrive det.

img_0023
Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor blev jeg blogger? - TAK til jer