• ···
Den vigtigste i mit liv

Hemmeligheden bag mine vipper

Der er virkelig mange, der skriver til mig, omkring mine vipper.
Jeg har altid haft meget lange, fyldige vipper. Uden at lyde selvglad, er mine øjne og vipper også det jeg bedst kan lide ved mig selv.
Jeg er født med lange, flotte vipper. Jeg kender derfor ikke en bestemt måde, hvorpå man kan få smukke vipper. MEN jeg har et trick I bare skal kende!

img_0861

Jeg bruger også en del tid, på mine vipper. Det er vigtigt for mig, at de er fyldige UDEN at blive mega dullet og unaturlige.
Det kræver  et lille trick, at få dem til at sidde så flot og fyldigt.
Det er faktisk super enkelt.
Jeg starter altid med at bukke mine vipper. Derefter tager jeg mascara på. Jeg påfører det første lag, med en næsten tom mascara. Fordi det lægger en base uden klumper. Efter det lægger jeg et lag, med en fuld mascara. Når det næsten er tørt, tager jeg en tom, rengjort mascarabørste gennem vipperne. På den måde undgår jeg klumperne. Sådan fortsætter jeg, til jeg synes jeg har nok på. Og indtil vipperne sidder, som jeg vil have dem til.
Til tider har jeg det jeg kalder, en dårlig vippe-dag. Det betyder at vipperne bare lever deres liv. Og at de på ingen måde vil samarbejde. På de dage er det ikke noget at gøre.. Der krydser vipperne hinanden, som det passer dem.
Det er dog langt de fleste dage, at mine tricks virker!

Det er et trick jeg aldrig vil være uden! Det er helt sikkert det der gør, at mine vipper er så iøjenfaldende som de er.

Håber I kan bruge det.
Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vigtigste i mit liv