• ···
Hemmeligheden bag mine vipper

Min familie er i stykker

img_2137

Det har virkelig krævet meget mod og tid, at skive dette indlæg. Jeg har været meget i tvivl om, om jeg skulle dele det med jer. Mest af alt fordi det er noget, der sidder utrolig dybt i mig. Det er noget jeg ikke selv, har accepteret endnu.. Faktisk kommer jeg nok aldrig til, at acceptere det helt. Derfor tænker jeg, at jeg er nødt til at tage første skridt på vejen. Nemlig at få det ud.

Mine forældre er blevet skilt. Min mor og far er simpelthen gået fra hinanden.

Jeg er født og opvokset, i den bedste form for familie, jeg kunne tænke mig. Mor, far, tre brødre, hus, hund. Alt en perfekt familie kræver.
Jeg har altid hørt fra venner og bekendte, at min familie var perfekt. Jeg har også altid følt det. Jeg har altid følt mig elsket, og jeg har aldrig manglet noget.
Jeg har følt mig som en fiasko, på så mange punkter! Det eneste jeg har altid haft, er den perfekte familie. Min familie har altid, betydet ALT for mig. Gennem alle mine nedture er det eneste jeg altid har kunnet, at være en god datter og søster. Jeg har altid været familemenneske, helt ud i alle muskler. Det bedste jeg ved er, at bruge tid med min familie. Men det kan jeg ikke på samme måde længere. Det kommer jeg aldrig til, at kunne igen. Det kommer vel til at være enten med mor eller far. Min far har nemlig fået en ny kæreste, allerede. Og det er ikke noget, på nogen måde, er klar til at indse. Der er helt sikker folk der mener, at man sagtens kan tage på ferie, holde jul, tage i biografen, på trods af en skilsmisse og en ny kæreste. Det er bare på ingen måde, noget jeg har lyst til. Jeg føler at det ville være så overfladisk.

Min familie, kunne for mig, ikke have været bedre. Som alle andre familier nok har, var der småting. Mine forældre har boet hver for sig en enkelt gang, for tre år siden. Der har været diskutioner, uoverensstemmelser og bølgerne har været høje.
På trods af det, havde jeg aldrig troet, at min familie skulle gå i stykker. I stykker er måske så meget sagt, men det er det jeg føler. Jeg føler at min familie falder fra hinanden, og jeg kan intet gøre.

Jeg synes mine forældre er perfekte for hinanden. Og jeg kan slet ikke forstå, at de ikke skal være sammen. Jeg kan ikke lade helt være med, at bebrejde min fars nye kæreste lidt. Jeg ønsker mere end alt andet i verden, at både min mor og far er glade. Jeg havde bare håbet det var sammen.
Jeg tror ikke på kærlighed længere. Jeg har haft så mange dårlige oplevelser med kærlighed. Og når to menneskers forhold, som mine forældres, bare går i stykker, hvorfor så overhovedet prøve?
Jeg har altid haft meget svært ved, at lukke folk ind. Jeg skubber altid alle mennesker væk. Og det er ikke blevet bedre nu. Selvom det jeg har mest brug for er, at lukke mennesker ind.

Jeg er ikke typen, der snakker om de ting der er dybest i mit hjerte. Især ikke når det omhandler mit familieliv! Jeg er storesøster, og derfor er jeg altid den lyttende og beskyttende. Jeg ved at mine brødre har meget brug for mig, lige nu. Jeg vil på ingen måde bryde sammen, foran dem! Det ville kun gøre det hele hårdere, for os alle.
Faktisk har jeg heller ikke lyst til, at snakke om det endnu.
Jeg ved godt, at jeg er et voksent menneske. Præcis derfor troede jeg heller aldrig, at det ville ske. Eller at det ville gøre mig så ked af det. Men det bliver altså ikke nemmere, bare fordi jeg er voksen.
Det sværeste ved alt det her er, at jeg ved at mine tre brødre går præcis det sammen igennem. Og ja, vi vil hellere have to glade forældre hver for sig, en to ulykkelige sammen. MEN det hjælper ikke en skid, når man står midt i det.

Jeg har, som skrevet, været meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle dele dette indlæg. Det er mine dybeste tanker. Det er på ingen måde for, at bebrejde mine forældre! Eller for at få medlidenhed!
Da jeg startede med at blogge, lovede jeg mig selv én ting. At jeg også ville vise bagsiden af medaljen. Det skulle ikke kun være sjov og ballade. Jeg lovede mig selv, at hvis jeg ville vise de gode tider, skulle de dårlige også med. Jeg vil på ingen måde, virke som noget jeg ikke er. Jeg vil ikke gøre, hverken mig selv eller mit liv, til noget bedre.
Derfor deler jeg dette indlæg. Og fordi jeg har brug for det. Jeg føler en lettelse, når jeg har formuleret mig på skrift. Og nej, jeg behøvede ikke at dele det. Men jeg ved, at andre har det på samme måde. Og måske, kan det hjælpe dem. Der er sindssygt mange skilsmissebørn. Og ved at dele dette, føler jeg lidt, at jeg slår et slag for dem.
Til sidst: Jeg ved godt, at min familie på ingen gået i stykker! Der er intet jeg ønsker mere, i hele verden, end at mine forældre er lykkelige. Også selvom det er hver for sig.
Det ændre bare ikke på, at det er sindssygt hårdt.
Kys M 

20 kommentarer

 • Per

  Det kræver meget at være ærlig om sig selv . Du er stærk …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Math920qgmail.comved det selv, mine forældre har været skildt i næsten 5 år og jeg har fået det nemmere men som sagt er det stadig svært.

  Håber virkelig du får det bedre❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det samme er lige sket for mig, mine forældre er lige blevet skilt for to måneder siden, tre dage efter de havde skrevet skilsmisse papirene under meddelte min mor at hendes chef var hendes nye kæreste, jeg bryder mig virkelig ikke om min mors nye kæreste, nok fordi at jeg bebrejder ham det.
  Lige nu synes jeg bare alt er nederen, og jeg har lige fået at vide at min konfirmation skal holdes i to fester, og den konfirmation har jeg glædet mig til i de sidste to år, og nu fire måneder inden, går det hele fra hinanden.
  Så jeg ved hvordan du har det! Og jeg håber du får det bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Jeg ved præcis hvordan du har det! Og hvis der bliver noget, er du meget velkommen til at skrive privat! Jeg vil gøre hvad jeg kan for at støtte dig!
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Kære Michelle. Jeg forstår godt at du er ked af det. Set fra dine forældres perspektiv, så er de nok et sted i deres liv lige nu, hvor de mangler kærlighed hver især. De har også behov for at føle sig elsket og begæret som mennesker. Alderen gør at de vil “nå” at opleve det igen. Forældre tænker kun på deres børn når de er små, at skilsmisse ikke er en mulighed, selv om forholdet er tomt for kærlighed og lysten til hinanden. Nu er du og dine brødre så store, at dine forældre er klar til at “finde dem selv” igen. Men jeg kan sagtens forstå at dit hjerte er knust❤Jeg skriver det blot, da jeg ved hvad jeg snakker om når man når til det punkt hvor dine forældre er❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære Michelle.
  Din historie ligner så meget min egen historie at jeg et kort øjeblik troede jeg læste et oplæg om mig selv. Forskellen på vores 2 situation er bare at jeg er 10 længere fremme i processen og her var det min mor der fandt en ny💖 eller ligner vores historie 100% hinanden.
  Jeg kan give dig ret i at tingene alt det bliver det samme (i og med ens forældre “muligvis” ikke finder sammen igen).
  Men jeg kan sige at når man er kommet over sorgen og “det er blevet hverdag igen” så finder man hurtigt ud af tingene og her er situationen den at mine forældre har det bedre nu hvor de bare er venner end de var de sidste 5 år af deres ægteskab. Dette betyder også at når der sker store ting i mit eller min søsters liv (fødselsdag, dimensioner osv) så har de ingen problemer med at være sammen og min far og papfar kommer også helt fint ud af det med hinanden 💖
  Så selvom alting er RIGTIG RIGTIG RIGTIG SVÆRT lige nu, så skal det hele nok blive bedre på sigt. Men det tager tid.💖
  og det bedste råd jeg kan give dig er at tale med dine forældre om de følelser du sidder med og få sat ord på det du føler. For det hjælper på sigt jer alle sammen 💖💖
  Sender dig den varmeste krammer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Jean hvad fanden bilder du dig ind, pigen har et stort problem som påvirker hendes hverdag? Og så skriver du sådan noget lort ? Gør dig ik til et særligt godt menneske. Men som Michelle selv siger, god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamilla

  Hej Michelle
  Jeg fylder 18 her på onsdag og mine forældre blev skilt for 3 måneder siden og både min mor og min far har allerede fundet en ny kæreste jeg synes også det er sindssyg hårdt at komme igennem da det kan Være lidt svært at takle jeg elsker selv at lave ting med min familie hvilken aldrig vil blive det samme igen nu hvor de har nye kærester jeg bruger mange krafter på at fortælle mig selv det okay og jeg klare det jeg har 2 stære søskende og 1 lillebror og vi havde også hund og hus og det hele og pludseligt det hele bare i Tusind stykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Jeg forstår dig, så meget! Men jeg er sikker på, at det bliver bedre for os begge med tiden!
   Kæmpe KYS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Michelle først og fremmest en masse kram og varme tanker til dig! Jeg kan på en måde godt sætte mig ind i din smerte, mine forældre er dog ikke skilt og det her er slet ikke det sammen men jeg ved hvordan det føltes det med at familien er i stykker.. måske for 4 år siden var min søster så syg af hendes spiseforstyrrelse.. og jeg berejder hende skam ikke.. men der opløste min familie.. mine forældre glemte ligesom de havde et til barn, og jeg fik virkelig et mærkeligt forhold til min familie.. så jeg prøver endelig bare og sige jeg kan godt forstå du er ked af det og jeg kan godt sætte mig i din situation, og det hjælper ikke og høre lige nu. I know men det skal nok blive bedre med tiden..

  God jul.. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Michelle.
  Mune forældre blev skilt for et par måneder siden. Mine forældre har altid været sammen, bølgerne har gået højt og har haft en mistanke om det hele tiden.
  Jeg ved præcis hvilken følelse du sidder med. Jeg er 17 år, og har 2 mindre søskende som jeg også skal passe på.

  Det dejligt at læse sådan nogle blog indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Michelle, jeg er selv skilsmissebarn og er faktisk også plejebarn nu, det har jeg været de sidste 9 år med min lillebror. Men du skal nok klare den det gjorde jeg også og er 17 år og du er en smuk og sej tøs så du skal nok klare den 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tænk på hvor længe fe har været sammen og andre giver op når børnene er 2 og 4 alle bliver jo nærmest skilt ISAF men kram til dig🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det gør det overhovedet ikke nemmere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jean

   Tag en tudekiks

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Du må have det meget svært med dig selv, når du kan få dig selv til at skrive sådan. Så god jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg er så ked af, har selv gået i gennem det. Og det er sindsygt hårdt! Jeg ønsker dig det bedste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Alt lykke ig kærlighed her fra❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Det er jeg virkelig ked af at høre, jeg håber alt det bedste for dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmeligheden bag mine vipper