• ···
Min familie er i stykker

Jul og gaver

Det er ingen hemmelighed, at juleaften i år, ikke bliver som det plejer. På grund af mine forældres skilsmisse og min fars nye kæreste. Jeg plejer at ELSKE jul! Men i år har det været lidt anderledes.
Vi skulle oprigtigt have været ude hos min farmor og farfar, og min fars kæreste skulle have været hos hendes egen familie. Min fars kæreste kan af en eller anden grund, ikke tage hjem alligevel. Så hun skulle med ud til min farmor og farfar. Da jeg fandt ud af det, meddelte jeg, at jeg ikke ville med juleaften. Jeg er på ingen måde klar til det. Planen var at jeg skulle holde jul hos min mormor, sammen med hendes kæreste.
Normalt er jeg ikke typen der skifter mening. Og jeg fortryder stort set aldrig noget.
Som vi kom tættere på juleaften, kunne jeg dog mærke, at jeg ikke kunne holde jul uden mine brødre. Som de fleste nok ved, betyder de tre alt for mig. Det gik op for mig at det vigtigste for mig er, at de får en god jul. Så kommer det i anden række hvad jeg vil og ikke vil.

Jeg snakker med min ældste lillebror, Martin, om alt! Han er min bedste ven, min makker, min engel. Ham og jeg har det bare så fedt sammen.
Jeg fortalte ham at jeg gerne ville med ud til vores farmor og farfar juleaften. Og han blev så glad. Han tog begge arme op i luften og råbte “YES”. Og lige i det øjeblik viste jeg at det var den helt rigtige beslutning.

Så jeg skal holde jul hos min farmor og farfar, sammen med mine brødre, mor, far, onkel og min fars nye kæreste…
Men så længe jeg er sammen med drengene, skal det hele nok blive godt.

Så til juleøsnker. Jeg har samlet de lækreste ting, jeg har fundet. Det er lidt af det hele. Og det er selvfølgelig direkte link under billederne.

 

 

 

unavngiven-praesentation-kopi-21. Hvide vans.     2. Rød body.     3. Sort body.     4. Sort nederdel.     5. Sort velour buks.

Jeg er personligt totalt vild, med det hele. Især den røde body, ville jeg blive glad for! Perfekt til fester og julefrokoster!

 

 

unavngiven-praesentation

1. Body butter.     2. Nat maske.     3. Serum, the body shop.     4. Shower gel.                      5. Hårolie.     6. Ansigts serum.

 

Jeg har efterhånden lært, at hår og hud er et sted jeg vil forkæle. Mit hår er meget langt og tykt! Derfor har det godt at, at få en masse fugt, gennem forskellige olier. Lige for tiden har jeg bruger jeg en fra ghd, som jeg er vild med! Men hårolien på billedet, har jeg hørt vild godt om!
Jeg ELSKER serien, fra the body shop, som hedder green tea. Jeg har allerede alt i serien. Og når jeg løber tør, SKAL jeg have den igen. Jeg synes den dufter så ren og frisk. Jeg er ikke så god til de helt søde eller stærke dufte. Derfor er den friske rene duft et kæmpe hit hos mig!

Håber I fik lidt inspiration!

 

Mange kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min familie er i stykker