• ···
Jul og nytår

Farvel 2017

På denne tid af året, hører jeg tit “nyt år, ny mig” “2018 bliver mit år”. Personligt plejer jeg at finde det vildt kikset. For hvorfor skal man bruge et nyt år, til at lave ting anderledes. I år har jeg det helt modsat. Normalt ville jeg tænke, at man kan ændre de ting man er ked af eller utilfreds med, fra dag til dag. Jeg ville tænke, “hvorfor ikke bare gøre det nu?”. Men lige i år, har jeg brug for en hel ny start.
År 2017 har været det hårdeste år i mit liv. Normalt har jeg perioder hvor det går godt, og perioder hvor det går skidt. – Som alle andre mennesker. Men i år, har været en lang nedtur. Det er ikke sådan at jeg kan komme med syv forskellige ting, der er grunden til dette. Jeg har bare ikke været oprigtigt glad, i hele år 2017. Jeg føler det har været så meget, hele tiden. Og lige som jeg har tænkt, “nu vender det. Det kan ikke blive værre”, er det blevet lige præcis det.
Der har været så mange kampe og nedture.
Jeg tror på at man kan ændre meget, med måden man ser på ting på. Altså hvis jeg ser negativt på ting, bliver det også det negative jeg mærker. Jeg synes bare det har været, næsten umuligt, at se positivt på dette år. Jeg har virkelig stort set intet godt at sige.

I marts måned startede jeg med at blogge. Og lavede derfor mit første indlæg, som I kan læse HER.
Hvis ikke jeg havde åbnet min blog, ved jeg ikke hvordan jeg var kommet igennem 2017. Det er uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har taget. Og det mest fantastiske der er sket i år. Det er nok faktisk noget er det mest fantastiske der er sket overhovedet. Det er helt sikkert også på grund af min blog, at jeg har klaret året så fint.
Det har hjulpet mig med, at have glæde i livet. Ligesom min familie og mine skønne venner. Som jeg aldrig tager for givet. Hver dag jeg vågner, føler jeg mig heldig fordi jeg har verdens bedste forældre, venner og ikke mindst brødre. De er kilden til min glæde. Uden dem havde alle år i mit liv, været skod.

Jeg tror på at alle mennesker har dårlige og gode tider. 2017 har været langt og hårdt, for mig.
Nu kommer det totalt kiksede udtryk.
År 2018 skal blive anderledes! Jeg har brug for at starte på en ny. Og jeg glæder mig så meget til det. Jeg går ind i 2018 med et friskt og positivt sind. Jeg vil vågne hver dag, og være det mest taknemmlige menneske, fordi jeg har min mor, far og de tre dejligste drenge i mit liv.

GODT NYTÅR!
Jeg håber alle får et skønt 2018.
Pas på jer selv og hinanden.
Og kæmpe tak fordi, at i har været en del af min blog og mine gode minder fra 2017!

 

KYS M

2 kommentarer

  • Godt nytår – håber 2018 bliver fyldt op med mere sjov, overskud og smil, end det forrige (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia

    Jeg håber dit år bliver det bedste! Det har været en fornøjelse at følge dit “liv” her på bloggen. Godt nytår til dig søde og din dejlige familie❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul og nytår