Farvel 2017

Banker og økonomi

Annonce for PenSam

I dag skal det handle om banker og økonomi.
Jeg har altid haft rigtig godt styr på økonomi. Jeg lever på SU, så har derfor ikke voldsomt mange penge til sjov og ballade. Det har jeg faktisk aldrig haft. Derfor er jeg super sparsommelig, og god til at holde overblik over hvad mine penge bliver brugt til. Det er derfor ikke sådan, at jeg er en klaphat til økonomi og forbrug.

Jeg har dog altid haft et meget stramt forhold, til banker. Jeg har altid mere eller mindre, følt mig dum, når jeg har været i kontakt med banken. – På trods af, at jeg faktisk har godt styr på det, har jeg altid haft en lidt træls følelse efterfølgenede. Til tider fordi der er blevet talt med en nedladende tone, til andre tider fordi jeg ikke havde fået tilstrækkelig svar på mine spørgsmål.

Så kom jeg i kontakt med PenSam. PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOAs faggrupper. Deres faggrupper er social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter. Da jeg skal være pædagog, er PenSam noget jeg er glad for, at have stiftet bekendskab med! PenSam tilbyder desuden bank- og forsikringsprodukter til pensionskunderne og deres familier. I kan læse meget mere om PenSam HER.
PenSam har virkelig forståelse, for det med ikke at have den største indkomst. Nok fordi PenSam er en bank, der for det meste har kunder indenfor plejesektoren. Det er en utrolig hjælpsom bank! Det er fantastisk at der er en bank, der har forståelse for økonomiens størrelse. Jeg synes plejesektoren er noget nær det vigtigste. Derfor er det skønt, at PenSam, ser plejesektorens ansatte som personer, og ikke bare flere kunder.

img_7365

fullsizerender

 

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel 2017