• ···
Jeg vil ikke have en kæreste

Bedste tips til lækkert hår

Jeg bliver ofte spurgt ind til, hvad jeg gør ved mit hår. Jeg har jo meget langt og tykt hår. Mit hår har altid været sådan. Jeg kan faktisk ikke huske, at jeg ikke har haft langt hår. Det er så tykt, at det til tider gør helt ondt. – Især med opsat hår! Det er så frygteligt!

Jeg synes hår betyder virkelig meget for udseendet. Hvis man har lækkert hår, frisker det også resten op.

Jeg gør faktisk ikke det helt vilde med mit hår.
Der var en lang periode, hvor jeg INTET gjorde. Jeg vaskede mit hår, i sådan en to i en sæbe. Og det vil jeg ikke anbefale!
Da jeg for kort tid siden begyndte at bruge balsam igen, gik det virkelig op for mig, hvilket mirakel det er! Men balsam er selvfølgelig ikke det eneste råd jeg vil dele med jer.

Jeg vasker hår med shampoo og balsam! Til tider afslutter jeg med en hårkur. Bare når jeg selv føler for det. Alene det gør håret blødere og giver det mere glans.

Jeg sover også en gang imellem med en kur i. Hvis I vil prøve det skal det dog IKKE være en af dem, hvor der står “skyld straks”!!!! For det gør intet godt for håret!
Vælg derimod en kur, der skal sidde i en halv times tid. Fugt håret om aftenen, og tag kuren i spidserne. Så vasker man det bare ud, når man vågner. Og så er håret blødt og lækkert!

Jeg har et par gange sovet med kokosolie i. Kokos olie er godt til meget! Og så huden.
Jeg har fordelt olien i tørt hår om aftenen og sovet med kokosolien i. Jeg har så vasket håret med shampoo og balsam dagen efter. Det giver lidt, men er mest fan af hårkur.

Mit hår er meget fyldigt og lidt tørt, i bunden. Derfor er olie ALTID er kæmpe hit. Det kan både påføres i fugtet og tørt hår. Det er skide sundt, og får håret til at se meget sundere ud.

Så er der selvfølgelig de almindelige råd.
Lad være med at vakse hår hver eneste dag. Hvis du undgår det, bliver håret heller ikke så hurtigt fedtet.Klip håret oftere. Jeg tager et par cm af om måneden. Og der gør jo også at håret ser meget pænere ud.
Pas på med at glatte/krølle håret hver dag. Der kan man i stedet bruge en lækker olie, så håret ikke bare står ud til alle sider. Ellers laver jeg tit en lækker fletning.
Drop hårtørreren. Jeg lader altid mit hår tøre af sig selv. Med mindre jeg skal noget. Det synes jeg giver super meget! Så føler jeg ikke håret blivet ligeså stort, og har ligeså meget behov for at blive glattet eller krøllet.
Det kan næsten ikke undgås, at man vil glatte/krølle håret en gang imellem. Og når det sker, er det SÅ vigtigt at bruge varmebekyttelse! Jeg har døjet meget med, at håret har føltes fedtet, efter brug af mange mærker. Men jeg har endelig fundet en varmebeskyttelse der er perfekt! Den beskytter, dufter skønt og giver ingen form for fedtet look!

Den har jeg selvfølgelig fundet til jer! Jeg har også samlet de bedste olier, shampoo, balsam, hårkur til jer!

27265080_10210753105446199_79492082_o

1. Hårolie.       2. Hårkur til slidt og skadet hår.      3. Shampoo og balsam.                                    4. Hårkur der reparer håret i dybden.    5. Min yndlings varmebeskyttelse.

 

Håber det kan bruges!

Kys M

3 kommentarer

 • Har du prøvet kokosolie ? evt. med noget avocado blandet i ? Så får du en endnu billigere hårkur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det har jeg ikke prøvet. Men det skal jeg da helt sikkert! Mange tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har god smag og sans for de lækre produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke have en kæreste