• ···
Bedste tips til lækkert hår

Du er ikke dum

Annonce for PenSam

Jeg har skrevet lidt om PenSam før. De der ikke har læst det kan læse det HER.

I det indlæg skriver jeg lidt om, hvad PenSam er. Kort sagt er PenSam en bank og et pensionsselskab.

I forbindelse med mit samarbejde med PenSam har jeg været med til, at optage denne lille film! Den fortæller meget godt, den oplevelse jeg havde med PenSam.

Jeg havde en god samtale med en rådgiver fra PenSam. Hun startede ud med at sige, at jeg bare skulle spørger om alt hvad jeg var i tvivl om. Hun forklarede mig, at der ikke var dumme spørgsmål. Som hun selv sagde, økonomi, penge, opsparing, er hendes fagområde. – Ikke mit.

Jeg fik svar på en masse spørgsmål om opsparing og budgetlægning.
Hvis jeg var gået ned i en bank med de spørgsmål, havde der været stor risiko for, at jeg havde forladt stedet med en følelse af at være dum. Det var overhovedet ikke tillfældet. Jeg fik svar på mine spørgsmål, på den måde hvorpå jeg forstod det. – Uden at det blev nedladende. Det gjorde at jeg efter samtalen, var i godt humør. Og havde følelsen af, at jeg var noget værd.

Hos PenSam fik jeg et budgetark. Det er et ark hvorpå jeg kan se, hvor mange penge jeg har til hvad. Altså jeg kan se hvor meget der skal bruges på husleje, opsparing og hvad jeg har til sjov og ballade. En meget simpel ting. Men noget der virkelig har gjort meget for mig! Jeg føler at min økonomi er meget mere overskuelig nu! Førhen var det et område jeg stressede meget omkring. Nu er jeg lidt mere løs omkring det, fordi jeg ved hvilke penge jeg har til rådighed.
Hele forløbet jeg har haft med PenSam har været super godt! Jeg føler jeg er blevet hørt. Ikke bare som endnu en kunde, men som Michelle.
Jeg har førhen haft et lidt stramt forhold til banker. Jeg har haft maaange problemer. Jeg har til tider følt, at mine banker ikke havde styr på min penge. Og i det hele taget været super utryg ved, at fremmede mennesker har haft mine penge.
Sådan er det dog ikke med PenSam. Det tror jeg har noget at gøre med, at jeg ikke bare følte mig som endnu en kunde.

 

27045214_10210761222169112_1693388276_n 27045129_10210761222209113_1019808093_n

 

Håber I kunne lide det!
Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste tips til lækkert hår