• ···
Foredrag

Navngivning

Den 28 var jeg til navngivning hos min lille fætter. Eller min kusines (Sanne) søn. Min kusine og jeg har altid været meget tætte! Hun har altid været den (næst efter min mor) der har støttet mig mest. Hun er bare så smukt et menneske, både indeni og udenpå. Derfor kalder vi altså hendes børn for fætre, da grandfætre er meget langt ude. I min familie følger vi ikke de regler helt.

Sanne og hendes kæreste Jesper, har besluttet at deres børn ikke skal døbes. Sanne blev heller ikke selv døbt, som lille. Hun valgte det selv, da hun skulle tage stilling til om hun ville konfirmeres.

Mike, hedder den lille fyr. Han er bare så skøn! Når vi har været sammen med min kusine, hentyder min mor altid til, at hun gerne snart vil være mormor. Og jeg får også selv lyst til snart at få en lille en. Men nu skal den uddannelse altså tages.

Jeg havde et sødt lille sæt tøj på til navngivningen. Jeg har fundet lidt lignede til jer her! (Der er direkte link under billedet).
27849487_10210869373312823_1135337930_n1. Taske

2. Øreringe

3. Strik

4.Nederdel

 

 

Det er altid lækkert med lidt farve, når vejret er så trist.

Jeg håber I kunne bruge det!

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foredrag