• ···
Navngivning

Fødselsdags krise

Jeg fylder 21 store år, på lørdag (den 17). Jeg føler virkelig at 21 år, er stor alder. Jeg føler at det er nu, jeg virkelig bliver voksen. Og det har jeg altså haft kæmpe krise over.
Jeg er på mange punkter, meget voksen og ansvarlig. På andre punkter, kan jeg bare ikke overskue livet, som voksen. Jeg ved det er mærkligt. Men jeg føler det at blive 21, er en kæmpe ting. Det er nu jeg skal til, at tage mig sammen.
Jeg har haft det pænt skod med, at jeg snart fylder de omtalte 21 år. Dog får jeg det så småt bedre med tanken.

Planen var, at jeg slet ikke ville holde noget. Fordi jeg ikke følte, at noget skulle fejres. Samtidligt blev jeg enig med mig selv om, at jeg fortjener lidt hygge. Derfor kommer alle mine yndlings mennesker på lørdag. Og det glæder jeg mig så meget til!
Det vil jeg skrive meget mere om, efter fødselsdagen.

Jeg tænkte at jeg lige kunne dele min ønskeliste med jer. Bare hvis I mangler lidt inspiration til en gave. Eller hvis I bare gerne vil vide, hvad sådan en som mig, ønsker sig.

– Et cover til min telefon. Jeg fik en ny telefon i julegave, og lige nu har jeg et blomstret cover på. Det kunne være vildt lækkert med et sort!

– Et citrontræ. Det lyder lidt mærkeligt, men jeg har længe ønsket mig et citrontræ! Jeg er ikke ret vild med citron. Men jeg synes det er så smukt!

– Smykker. En ring eller et par ørering. Jeg har i forvejen den smukkeste ring, men jeg har jo en hånd mere 🙂 Jeg elsker smykker! Og bliver helt betaget hver gang jeg er i en smykkebutik.

– En vase. Min mormor har så mange smukke vasker, så jeg håber på, at jeg kan låne en af hendes.

– Blomser. Jeg elsker blomster!

28054310_10210901807043646_1789634490_n

Det var hvad jeg havde for nu.

Kys M

2 kommentarer

  • Cecilie

    Uhh vi har fødselsdag samme dag, jeg synes det er voldsomt at jeg nu bliver 20 år

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    kæmpe stort tillykke herfra, håber din lørdag, bliver den bedste! TILYKKE SMUKKE!💘🎊✨

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navngivning