• ···
Fødselsdags krise

Valentinsdag

Så kom dagen alligevel, hvor alle singler gemmer sig. Valentinsdag. Jeg har altid hadet valentinsdag. Jeg tror jeg fejrende det en enkelt gang, for seks år siden, med min første kæreste. Vi var faktisk også vildt romantiske.
Siden det har jeg også været single hver eneste valentinsdag. Eller jeg havde en kæreste for to år siden, men vi var hver for sig den dag.

Jeg har altid tænkt at valentinsdag er vildt overvuderet. Jeg synes at det er så dumt, at man skal bruge én bestemt dag til, at forkæle hinanden. Selvfølgelig ville jeg da gerne have blomster valentinsdag, hvis jeg ellers kendte en der ville give mig det. Men jeg ville blive endnu gladere for blomster, en hvilken som helst anden dag. Det samme gælder en middag eller biograftur.
Jeg tror at mange, i et forhold, føler sig tvunget til, at sætte en facade op og være vildt lykkelige på valentinsdag. Og jeg tror at mange singler flover sig, over at sidde alene.

Jeg har aldrig været god til romantik. Faktisk har jeg altid formået at ødelægge det, hvis en fyr har prøvet.
For mig ville det mest romatiske være, at sidde hjemme med en pizza og et spil ludo. Jeg er slet ikke så svær at gøre tilfreds. Jeg heller har aldrig været den fine type. Så sådan noget med en fin middag er heller ikke lige mig.

28001494_10210923768152660_1690455379_n

I år “fejrede” jeg valentinsdag, som alle andre år. Med en ansigtsmaske og et langt boblebad. Heldigvis er jeg god til at forkæle mig selv, med den slags. Jeg elsker min alenetid og mit eget selvskab.
Jeg tror det er meget vigtigt at man, på trods af om man er single eller i et forhold, husker at forkæle sig selv. Med en ny bluse eller et langt bad. For mig er det i hvert fald vigtigt, at jeg har tid til mig selv.

Det ville da have været dejligt, hvis jeg havde en kæreste til at se film og spise pizza med. Ikke kun på valentinsdag, men til hverdag. Nu er det bare sådan, at jeg ikke har brug eller lyst til en kæreste for tiden.
Jeg har lært at elske mig selv, og derfor kunne jeg ikke ønske en bedre valentinsdate end mig 🙂
Hvad lavede I?

Valentins kys M

1 kommentar

  • Maria

    Jeg flover mig ikke på valentinsdag, selvom jeg er single. Synes det er noget opreklameret fis, og som du skriver, får mange forhold til at se perfekte ud 😅
    Jeg arbejdede ✌🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags krise