• ···
Valentinsdag

FØDSELSDAG

Så kom dagen altså i lørdags, hvor jeg havde fødselsdag. 21 store år.

Dagen startede med, at jeg blev vækket af min mor og mine brødre. Eller det gjorde jeg ikke helt, for jeg havde været vågen i en times tid, fordi jeg skulle i bad. Men jeg lod som om, at jeg sov for drengenes skyld.
Da de havde sunget for mig, åbnede jeg gaver. Sådan gør vi altid i min familie.

Jeg får altid sindssygt gode gaver! Jeg har faktisk altid været helt vildt forkælet! Og forkælet blev jeg også i år.
Af min mor og drengene fik jeg fire bøger, fordi jeg (engang) skal have en kæmpe bogreol. Jeg fik en lille lampe til min mobil, så jeg burde have godt lyst altid. Dog virker den ikke. Jeg fik en rejse til Spanien! Sindssyg gave! Og jeg kan slet ikke beskrive hvor meget, jeg glæder mig til, at jeg skal lidt væk! Jeg fik også en kæmpe plakat, af mine tre brødre, hvorpå der stod “Vi har verdens bedste søster”. Da jeg ser den, kan jeg altså ikke mere. Jeg bliver så glad, at jeg begynder at græde. Men det er jo heller ingen hemmelighed, at de er vejen til mit hjerte.

Klokken 10 kom hele min skønne familie forbi, til brunch. Der havde været lidt stress op til, men det var som altid vildt hyggeligt. Af dem fik jeg penge. Af min far og min kusine, Sanne som jeg har nævnt før, fik jeg to citrustræer. Jeg elsker jo planter, og jeg ønsket mig dem! Af min fantastiske mormor, fik jeg den smukkeste ring. Hun fortalte mig, at det var vigtigt for hende at jeg havde et smykke, som var fra hende. Så jeg altid kunne tænke på hende, når jeg så den. Derfor har den jo allerede KÆMPE betydning for mig. Er den ikke smuk??

28313841_10210963341221962_2063490695_n

Ved 13.30 tiden kom Regitze. Hun er en af mine få rigtige veninder. Dem har jeg bevidst ikke så mange af. Hun er et af de skønneste mennesker jeg kender! Derfor var der ingen tvivl om, at hun skulle inviteres til min lille fest. Hun havde købt en så smuk halskæde til mig, som I kan se her.

28191282_10210963341141960_25545078_n

Vi spiste lidt pizza. Og gjorde os ellers klar til, at de andre skulle komme. Vi dækkede op med lyserød dug, lyserøde sugerør, lyserøde servietter. Jeg lavede også en lyserød velkomstdrink, som mange har spurgt til. Den blev også super smuk! Det er bare en almindelig verdi, med tynde skiver friske jordbær og isterninger.

28235761_10210963340541945_2076375054_n

Ved 18 tiden kom Tilde og Juliane. Dem har jeg også skrevet om før. Jeg har været veninder med dem, i 16 år. Jeg tror og håber aldrig, at vi mister kontakten.
Vi piger begyndte småt at drikke. Og ellers bare pige snakke.
Efter en times tid kom drengene. Kasper, Patrick Piil og Frederik. Kasper og Frederik kender mange nok på forhånd, de var nemlig med i Paradise sammen med mig. Patrick Piil er en af Frederiks venner, som er med til stort set alt. Så han er efterhånden blevet en del, af vores sæson af Paradise.
De tre skønne mænd havde købt det smukkeste citrontræ! Med store flotte citroner. Smukkere end jeg havde håbet, og lige som jeg ønskede mig!

28308929_10210963340621947_1505203357_n

Efter en masse drinks og hygge hos mig, tog vi ind mod byen. Derinde fik jeg kvalme som aldrig før! Jeg måtte da også lige ud og brække mig et par gange. Der kom en masse af mine venner i byen for, at ønske mig tillykke. Det var skønt lige at hilse på folk, men jeg var glad da vi tog hjem igen.

Regitze, Frederik, Kasper og Patrick sov hos mig. Og tog hjem til Sjælland, Fyn og Aarhus dagen efter.

Så jeg havde den dejligste dag! Jeg er så glad for, at jeg har både den dejligste familie og de skønneste venner.

Af hele mit hjerte TAK, til dem der skrev tillykke. Og endnu mere TAK, til min familie og mine venner. Jeg føler mig som verdens heldigste!

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentinsdag