Film og serier

Ting der virkelig pisser mig af – med fyre

Jeg havde et nytårsfortsæt der hed, at jeg skulle blive mere positiv i 2018. Hvilket jeg synes er gået vildt godt! Jeg er blevet meget gladere, ved at ændre min indstilling. Men nu har jeg altså brug for at komme ud med et par ting. I kender sikkert det med, at når man går med noget længe, kommer det bare til at fylde mere og mere. Dertil er jeg kommet! Jeg valgte at blive blogger for, at vise jer alle sider af mit liv. Positivt som negativt. Både for at løfte vægten fra mit eget hjerte, men også for at I måske kan lære af mine fejl eller på anden måde at mine problemer kan hjælpe jer.
I hvert fald er prikken over i´et skrevet for mig.
Jeg var så småt kommet til et punkt, hvor jeg mere eller mindre var klar til en kæreste. Jeg har før delt et indlæg der handlende om, at jeg slet ikke var klar til en kæreste. Den periode var jeg så småt kommet over. INDTIL at jeg blev mindet på, hvordan kærlighed fungerer.
Jeg vil gerne lige gøre opmærksom på, at jeg udemærket er klar over, at det ikke er alle fyre der er på denne måde! Det er bare dem jeg møder 🙂
Det kan sagtens være, at det er noget jeg selv skal arbejde med. Og at jeg vælger den forkerte type. Men det var ikke det, det her indlæg skulle dreje sig om.

Det værste en fyr kan sige er: Jeg er ikke som de andre fyre.
FUCK DET PISSER MIG AF! Nu spørg jeg bare, hvad helvede er det for noget bræk at lukke ud? Jeg har mødt to fyre, der har sagt det til mig. Og de har begge to været de værste, af de fyre jeg har lukket ind. Den ene fyr kendte mig virkelig godt! Han vidste alt hvad jeg havde været igennem førhen. Så siger han det pis, og viser sig at være et fjols. Så det skal man ALDRIG sige til mig! Det er virkelig en sætning, jeg kan brække mig over! FØJ, siger jeg bare.

Så er der den her: Jeg vil aldrig gøre dig ked af det.
Det ved du jo faktisk ikke. Man skal aldrig sige noget, man ikke er sikker på! Og slet ikke noget så stort.

Så pisser det mig af, at fyre aldrig fatter en hentydning! Der kunne man som kvinde, også bare sige tingene ligeud. Jeg er bare den lidt mere generte og forsigtige type, når det handler om fyre. Derfor kaster jeg ikke bare rundt med følelser og invitationer. Det kommer i det skjulte, og det gør mig simpelthen træt i hovedet hvis en fyr ikke fanger det.

En af de andre ting, som pisser mig mest af ved fyre er, den type der ikke er en rigtig mand! Og når jeg tænker en rigtig mand, er det en der tager initiativ! Det er for mig irrelevant om en fyr er høj, stærk, tyk, tatoveret. Det eneste der gør en mand til en mand, i mine øjne er, om han viser interesse og tager initiativ. Det er fyren der skal tage første skidt, når man skal ses. Og hvis han ikke gør det, så mister jeg interessen fuldstædig.

Hvis en fyr siger: Jeg er en god fyr.
Det er det første tegn på, at HAN IKKE ER EN GOD FYR. Hvis han var en god fyr, ville han ikke have brug for at overbevise dig med ord! – Men med handling 🙂

Mest af alt pisser det mig af, at jeg ikke kan finde en fyr der passer til mig. Jeg ved godt, at det handler meget om at se indad. Og jeg tror at grunden til, at jeg ikke har fundet en fyr er, at jeg passer på mig selv. Som I ved har mit hjerte været ødelagt fuldstændig. Jeg har aldrig passet ret godt på mig selv eller mit hjerte. Men det har jeg lært nu. Måske lidt for godt…
Men jeg håber jeg bliver klar engang. Det kræver dog at jeg finder en fyr, der ikke gør de ting der pisser mig af.

29496911_10211183817813739_7041769739886002176_n
Håber I kunne holde til den negative tone. Det har været befriende for mig, at lukke det ud! Kunne mærke at jeg havde brug for, at dele det med jer.
– M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film og serier