• ···
Dagbog - Marts

Min konfirmation

Efter som vi er i konfirmations perioden, er der en del der har spurgt til min konfirmation. Og I skal da ikke snydes for at få den histore. 

Jeg blev konfirmeret den 22/05-11, i Silkeborg kirke. På daværende tidspunkt, var jeg KÆMPE fan af en håndboldspiller, Andreas Toudahl. Min mor havde fået ham til at komme og køre mig fra kirken, hen til det forsamlingshus hvor festen skulle holdes. Det var et af højdepunkterne, for kæft han var smuk! Jeg kan huske, at jeg var helt oppe og køre da han var gået! 

Jeg var selv vildt tilfreds med min kjole. Det var min mormor der havde givet mig den. Hun har altid forkælet mig helt vildt. Dengang var moden jo meget anderledes end i dag! Og hvis jeg skulle konfirmeres i dag, havde jeg valgt en mere enkelt og knap så fin kjole. Men dengang var det moderne med en million armbånd på samme arm, perler og strut kjole.

29791202_10211277596318143_2457245287912046592_n

Dengang var det også sindssygt moderne at få marguerit smykker i konfirmationsgave. Jeg fik hele sættet i både guld og sølv. Jeg tror aldrig jeg har gået med det, men jeg var vildt glad for det. 

Jeg fik 17.000 kroner. Efterfølgende købte jeg en ny cykel for 2000 og de sidste penge kom ind på en opsparing. (Ja, jeg har altid været super fornuftig). 

Så fik jeg en rejse til Bulgarien, af mine forældre. Og det var en så lækker ferie! 

Det er de gaver jeg kan huske. Fik helt sikkert en masse lækkert, der bare er røget ud af hukommelsen. – Det sker når man bliver ældre. 

Jeg havde lokket min moster til at lave maden, fordi hun laver verdens bedste bøf! Til forret fik vi tarteletter, som jeg ikke bryder mig om, men det er jo en meget normal forret. Til hovedret fik vi kylling, frikadeller og mosters lækre bøffer!! Dertil var der forskellige kartofler og dyppelse. Til dessert var der en masse is og kage. Mine onkler og kusine ejer jo en bager (KonditorBager i Silkeborg, Virklund og Ans), så der var klart der var mest fokus og forventning til desserten. Og som alt andet fra den bager, var det super lækkert! 

Min mor holdte en smuk tale og havde lavet en sang fra hende og min far. Min bedstemor havde også lavet en sang. Og det samme med min moster og onkel. Min ældste lillebror rejste sig for at holdte tale, men det enste han fik sagt var “Tillykke. Jeg elsker dig”, for så begyndte han at græde. Og han fik smeltet mit hjerte undervejs. 

Så holdte jeg selv en laaang tale. Jeg har altid været god til at snakke og formulere mig, hvilket jeg også var den dag. Jeg havde valgt at skrive lidt til hver person der deltog i festlighederne. Jeg fortalte hvad hver enkle person betød for mig. Jeg tror ikke der var en eneste, der ikke blev rørt af den tale. Jeg slet havde meget svært ved ikke at græde, da jeg skulle snakke til min kusine Sanne, mine brødre og mine forældre. 

Under hele festen havde vi en bog, hvori gæsterne kunne skrive hilsner. Hvilket var en super god idé! Det er vildt sjovt at kigge i den nu. I kan lige se de to sødeste hilsner her. 

 

30124012_10211277596398145_7595551136426229760_n

Sanne er mine kusine, som jeg før har skrevet om. Hende og jeg har altid haft det så godt sammen! Og hvor er det bare vidunderligt, ar finde sådan en besked fra hende! Det gør mig så glad. 

 

29695006_10211277596598150_5853167626963910656_n

Juliane har jeg skrevet meget om herinde. Hende og jeg har været veninder i 16 år. Og det ses jo tydeligt her hvor skøn hun er, og at vi nok er veninder for altid. HELDIGVIS.

Jeg havde en fantastisk konfirmation!! Det eneste jeg er ked af er, at jeg ikke gemte alle sangene. Så det er mit lille råd. GEM DE SANGE OG KORT I FÅR. Det bliver sjovt at se tilbage på.

 

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog - Marts