• ···
Min konfirmation

Min søster

Her den sidste tid, har jeg haft det ret hårdt. Der er sket en masse ting, i privaten, der ikke har været spor sjove. Jeg har haft brug for støtte, og der har især én person støttet mig.

Der er nok ikke ret mange, der ved dette. Men jeg har faktisk en søster. Og en vidunderlig en! Hun er der for mig i gode og dårlige tider.

Da jeg var omkring otte, boede mine familie og jeg, ved siden af en anden familie. En familie vi havde det vildt godt med! I denne familie var der en pige, som var fire år ældre end mig. Lotte. 

Hende og jeg havde det så sjovt sammen. Vi lavede de underligste ting allerede dengang. Og jeg kom meget hurtig til at holde sindssygt meget af hende. 

Da jeg blev ti flyttede min familie og jeg i hus. Lottes mor døde et par år før, jeg lærte Lotte at kende. Derfor valgte Lotte at flytte med os. Hun kom i pleje hos mine forældre, og blev derfor min “søster”. 

Lotte og jeg var som almindelige søstre. Vi havde vores kampe! Lånte tøj af hinanden. Lotte lærte mig rigtig meget! Min mor har aldrig gået med make up, neglelak eller den slags. Det lærte jeg af Lotte. Hun gav mig så meget i min barndom! Hun var en kæmpe støtte, gennem alle de problemer jeg stod overfor. Hun lærte mig at være en rigtig pige. 

Lotte og jeg lavede så mange sjove ting. Jeg husker blandt andet en sommer, hvor jeg havde fyldt mine shorts med vandballoner. Jeg havde nok tyve vandballoner på mig. Jeg gik op på vores trampolin for, at se hvor mange jeg kunne sprænge på to minutter. Lotte optog det hele. Heldigvis har jeg aldrig set den video. 

Da jeg var omkring 14, og Lotte 18, flyttede hun hjemmefra. Det var hårdt for mig, fordi Lotte havde været en kæmpe del af mig. Hun var min daglige støtte, så det var selvfølgelig svært ikke at se hende hver dag. Faktisk er jeg også moster. Lotte har nemlig fået den smukkeste pige, Lene. 

I kan lige få lov at se, både Lotte og Lene.

30688765_10211314981132740_2640646743707877376_n

30652549_10211314981532750_8119390881426964480_n

Lotte og jeg har stadig et fantastisk forhold. Vi omtaler stadig hinanden som søstre. 

Jeg havde uden tvivl ikke været den jeg er, uden Lotte. Derfor er jeg så glad for, at hun kom ind i mit liv, og har valgt at være min søster alle disse år. 

Jeg tør slet ikke tænke på, hvor jeg havde været i dag uden hende! Hun beviser gang på gange, at familie ikke kun er blod men kærlighed. Og jeg elsker den kvinde så højt! Jeg er så evig stolt af, at jeg må være med på sidelinjen og se hvilken fantastisk inspirationskilde hun er blevet! 

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min konfirmation