• ···
Min søster

Forårstøj – Til under 300 kr!

Hej venner!
Jeg håber snart at det bliver bedre vejr. Og jeg tror faktisk også snart vi kan regne med det. Derfor er det ved at være tid, til lidt lækkert forårstøj. Det jeg elsker mest ved sommer og forår er, at jeg kan udforske farver og mønstre. Jeg har fået mange efterspørgsler og kommenterer på mit “indianer” tøj. Så nu har jeg altså samlet lidt til enhver smag. Der er noget enkelt, mønstret, farvet.
OG ALT KOSTER UNDER 300 KRONER! Så det er med at slå til!

 

30688174_10211328881240234_3849831628402589696_n– Grøn kjole

 – Jeans

 – Velour hættetrøje

 – Prikket strik

 – Mønstret nederdel

 

Personligt er jeg vild med alt på dette billede! Jeg synes den grønne kjole er virkelig sej! – Den ville stå godt til en taske og et par hvide sneakers. Det er vel heller ingen overraskelse, at jeg er totalt forelsket i nederdelen! Den må jeg altså have fingerne i! Den ville gå godt nu, med et par strømpebukser og en grå strik.

 

 

30726103_10211328880800223_8243987410237521920_n– Rød nederdel

– Sort strik

 – Lyserød strik

 – Sort cowboyjakke

 – Mørkeblå nederdel

 

Som I nok kan se, har jeg en ting for nederdele pt. Jeg HADER at have bukser på. Altså sådan virkelig. Især hvis de er stramme. Det første jeg gør når jeg kommer hjem er altid at smide bukserne. Hvilket nok er en af grundene til at jeg er vil med nederdele. Dog er jeg jo ikke meget for det alt for fine, feminine look. Derfor tager jeg altid en strik og et par fede sneakers på til. Men det kan man jo gøre, som det lyster.

 

Håber I kunne bruge det! Og god weekend herfra!

 

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søster