• ···
Forårstøj - Til under 300 kr!

Martins ANDEN operation

For et halvt års tid siden delte jeg et indlæg, omkring min lillebror Martins operation. I kan læse mere HER, hvis I ikke har læst det. 

Han havde en meget lang periode kæmpe problemer med hans tå. Han spiller ret meget håndbold, og det var derfor ekstra træls. Han havde også problmer med at gå til sidst, fordi det gjorde så ondt i tåen. Han havde også vildt svært ved at få sko på. Han bruger i forvejen størrelse 47,5, så vi kunne ikke helt købe et par sko i størrelsen større. 

Han blev efter UTROLIG LANG ventetid opereret. I de første par måneder troede vi faktisk, at det havde hjulpet. For man forventer selvfølgelig, at så dygtige en læge, kan foretage en operation i tåen. Efter mit sidste indlæg om det, fandt jeg dog ud af, at det er noget man kan døje med længe.

Efter der var gået et par måneder efter første operation, blev det helt slemt igen. Tåen blev mere og mere rød, irriteret og betændt. MEGET BETÆNDT. Vi var til lægen mange gange, hvor han fik lidt forskelligt til at smøre på og piller han skulle tage. Men det hjalp ikke en skid. Og det kan simpelthen ikke passe at en dreng på 15, skal have tre piller om dagen i et halvt år! Det synes jeg ærligtalt er for langt ude! 

Han fik mere ondt, og vi var nødt til at gøre noget. Til sidst ringede min far til en privat klinik i Viborg. De ville heldigvis gerne have ham derud. 

Han skulle derud den 03/04. Vi havde ikke hørt så meget om det. Første gang var han til sådan syv tjek, op til operationen. Derfor troede jeg bare det var et tjek. Derfor valgte jeg så at blive hjemme og skrive på bloggen. Lige pludselig fik jeg så en besked fra min mor om, at de allerede var i gang med operationen. Så fik jeg lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke var taget med. Ikke at jeg tror Martin var ked af det, men det betyder bare meget for mig at være der for ham. 

I hvert fald fik jeg også tilsendt et billede undervejs.

29855936_10215422222289931_1806060744_n

30120825_10215422505377008_1278139104_n

 

I kan så lige få et par billeder af, hvordan det sker ud nu. Lige pt er han på tur i København med hans klasse (på trods af det hele), så den er nok slemmere når han kommer hjem… 

30710474_10211346876330100_2458039826797035520_n 30724076_10211346876450103_3596900699398471680_n

Det er lidt voldsomme billeder. Jeg har simpelthen så ondt af ham, fordi det skal blive ved med at være et problem. Jeg håber VIRKELIG at det bliver bedre denne gang! Selvom det er ulækkert og smertefuldt, ville jeg ønske jeg kunne tage det for ham! Jeg kan simpelthen ikke have i mit hjerte, at han skal have så mange problemer med det, gang på gang. 

Efter mit sidste indlæg var der mange af jer, der kendte en eller selv havde været gennem det samme. Så hvis du sidder med et godt råd, må du virkelig gerne smide en besked eller en kommentar med det! Så sender jeg alt videre til lillebror. På forhånd TAK!! 

 

Kys M 

7 kommentarer

 • Trine

  Jeg er blevet opereret 3 gange. Først på et regions hospital hvor at der også kom så meget betændelse i at jeg var på pencilin i 3 måneder. Min negl faldte så af til sidst og så kom mine forældre i tanke om at jeg kunne prøve et privat hospital, så det gjorde vi. Det var faktisk sådan at min negl kom frem igen, dog som en “blomkåls” nelg som de kaldte den for, dette var fordi at betændelsen havde ødelagt mine negle rødder. Jeg fik den så min anden tå lavet og den blev fin, men de måtte simpelthen opererer mine negle rødder væk og lave en “hud” negl. Jeg har det fint med det og bare glad for der er ingen smerter. Og langt fra ligner det stadig at jeg har en negl på den tå 😀 dog er det ikke hver gang at alle rødder kommer med ved den første operation men så skal de nok få resten væk fordi man skal ikke gå med en “negle torn” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Er ked af at du har været igennem det!
   Ved du om det er en operation, man kan bede om eller hvordan fik du din? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Ja alt det jeg har fået lavet er igennem operationer. Men dog på privat hospital efter 1. Gang, de gør det så godt og jeg har intet at klage over fra mit privat hospital 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg ved hvor træls det er, da jeg blev opereret i tåen, puttede jeg brintoverilte på morgen og aften hverdag i et halvt år ca. (hvis ikke mere end et halvt år).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Hjalp det dig? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • N

   Ja, det hjalp, men det tog godt nok lidt tid og få det helt væk, men det hjalp, vil bare lidt sige inden i begynder på det, at det skal sidde i 5 sek, så skal det tørres væk og på igen, og det sviger helt sindsygt hvis der er betændelse i (i skal putte det på med en vatpind og tørre det af med den anden ende af vatpinden) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg er selv blevet opereret i storetåen grundet nedgroet negl. Det første halve år var tåen i fodbad dagligt! Der er forskellige meninger om, om det er godt eller skidt, i mit tilfælde hjalp det MEGET på betændelsen. Mit bedste råd er at han virkelig skal glæde sig til sandal sæsonen.. det er her tåen får mest ro fra irriterende strømper og sko.. men tid, det tager det desværre, og en masse kendskab til behandling i hjemmet mod betændelse er u-undværligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårstøj - Til under 300 kr!