• ···
Martins ANDEN operation

Guide til lækker hud

Hej pigerne! (Og drengene)
Der er efterhånden et par stykker, der har efterspurgt et indlæg omkring mine rutiner, i forhold til pæn og ren hud. Derfor får i en guide og en masse råd i dag.

Jeg har fundet mine yndlings produkter til jer her. Jeg giver jer lige en længere forklaring og guide under billedet.

 

30740652_10211367842854250_3237826083239755776_n– Garnier – Make-up fjerner

– Clearasil – Ansigtsskrub

– Face mask

– Garnier – Creme

– Spot stick

– Børste

 

Jeg bruger den selv den make-up fjerner, som jeg har linket til. Man kan også få den uden olie, jeg kan bare godt lide den følelse af fugt huden får af olien.
Det første jeg gør, når jeg kommer hjem er altid, at fjerne make-up. Det er SÅ VIGTIGT at man fjerner sin make-up, hver eneste dag! Huden får ikke en luft den har behov for, med make-up på. Jeg går ikke selv med ret meget, men jeg kan virkelig mærke hvor glad min hud er, når jeg fjerner det. Når huden får luft, mindsker det også urenheder. Så husk det!

Når jeg har fjernet min make-up, bruger jeg altid en ansigtsskrub. Lige for tiden har jeg en der minder om den jeg har linket til. Jeg påfører den med en børste lignende den ovenfor. Jeg synes det virker meget bedre, at bruge børsten frem for hænderne! Huden efterlades meget blødere og helt galt.

Efter det tager jeg ALTID en god creme på! Jeg har meget tør og sart hud i mit ansigt. Derfor har jeg valgt at linke til en creme, som er godt til den type hud. Det er meget vigtigt at huden får fugt! Ellers fungerer det slet ikke.

En gang om ugen cirka, bruger jeg præcis den maske som jeg har linket til. Det er virkelig et lækkert mærke! Og den er virkelig god til urenheder! Jeg døjer ikke med mange bumser eller akne, men når jeg har begyndende urenheder gør den virkelig underværker.

Jeg har også linket til en spot stick i samme mærke. Den har jeg ikke selv prøvet, men det skal jeg helt sikkert! Den påføres direkte på urenheden, når den er kommet. Og det er jo fantasitsk. Det bliver mit næste køb til huden, da jeg allerede er vildt med det mærke!

Alt det jeg har fundet til jer i dag, er vildt billigt! Under 150 kroner faktisk. Så bliver det altid ikke bedre.

 

Bare et lille trick jeg bruger normalt. Hvis jeg har en bums, plejer jeg prikke den og derefter påføre neglelakfjerner på bumsen med en vandpin. Det svier lidt, men det plejer hjælper! Dog tror jeg ikke det er sundt…

 

Håber det kan bruges venner! God weekend.

Kys M

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martins ANDEN operation