• ···
Guide til lækker hud

Det at sætte grænser

Jeg har efterhånden taget en masse valg, der har sat mine grænser på prøve. Jeg har altid haft det sådan, at jeg vil hellere fortryde noget jeg ikke har gjort end jeg vil fortryde noget jeg har gjort. For ikke ret længe siden skete der noget, som jeg virkelig fortyder! Dét er det eneste i mit liv, jeg har fortrudt. Fordi jeg lever efter det koncept, tænker jeg meget før jeg gør noget jeg muligvis kunne fortyde. 

Når man har været i TV, lavet reality, er blogger eller så meget andet, så mener jeg det er sindssygt vigtigt, at man kender sig selv og sine grænser. 

Jeg synes det er svært, at lære sig at kende. For mig var det en lang vej. Inden jeg rejste til Mexico kendte jeg mig selv godt. Jeg vidste præcis hvor min grænse gik. Jeg vidste at jeg ville spille udelukkende med hjertet, jeg vidste at jeg kunne finde på at have sex, hvis jeg blev glad for en fyr. Jeg kendte mig selv så godt, at jeg vidste hvad jeg skulle og hvad jeg ikke skulle. Derfor kunne jeg sagtens se mig selv i øjnene, da vi kom hjem. Og derfor fortrød jeg ikke noget af det der skete i Mexico. 

Da jeg kom hjem, mistede jeg mig selv lidt. Det er meget svært at beskrive. Det var ikke fordi jeg tog forkerte valg. Der skete bare ting, der på ingen måde gjorde noget godt for mig. Jeg var påvirket af mennesker, der ikke gjorde noget godt for mig. Mennesker der bragte mere sorg end glæde. Da jeg tog afstand til de ting, skulle jeg først rigtigt til at finde mig selv igen. 

Jeg tror man mister sig selv mange gange i løbet af livet. Men jeg tror også, at når man så finder sig selv igen, er det stærkere end før. Og det er smukt at tænke på. 

 

Efter Paradise fik jeg tilbudt en helt masse. Der var en masse der gerne ville tage billeder af mig, både med og uden tøj. Dertil var det meget vigtigt at jeg kendte mig selv! Og stod ved mine grænser! 

Jeg fik tilbud at få lavet en masse ved min krop. Hår, læber, pande, negle, vipper, tatoveringer. Jeg har jo altid været meget naturlig! Og det har altid været vigtigt for mig, ikke at blive unaturlig. Jeg vil gerne vise mine brødre, dem der ser op til mig, mine børn (når de kommer), at alle er gode nok præcis som de er. At man ikke behøver få lavet alt mulig, før man er god nok.

En enkelt gang har jeg glemt mig selv, i alt det her. Det kan godt stige en til hovedet, at få tilbudt så mange gratis ting. Og det gjorde det ved mig. (Man kan også tydeligt se, at det er sket for virkelig mange andre realitydeltagere). Jeg sagde ja til at få lavet negle og vipper. Negle har jeg ikke noget imod, dog har jeg lange negle naturligt nu. Naturlig har jeg også meget lange vipper, de er bare ikke så fyldige. Hende der lavede mine vipper, var vildt sød! Hun lovede mig, at det ville blive naturligt. Naturligt var bare ikke det samme for hende og jeg. Det er jo klart, en lille jysk pige uden ret meget make up og en der arbejder med at give kvinder kunstigevipper på, vil jo ikke lægge den samme betydning i ordet. Da jeg havde fået dem lavet var jeg sammen med Olivia. Lige da vi forlod stedet, begyndte jeg at græde helt vildt. Jeg ringende grædende til min mor, fordi jeg var så ked af det. Jeg følte virkelig at jeg havde svigtet mig selv! Og jeg var gået fuldstædig imod mig selv og havde glemt hvem jeg var. Så det lærte jeg på den hårde måde. Heldigvis har jeg ikke gjort noget siden. Og jeg er stadig så naturligsom før, hvis ikke mere. Det vat heldigt at det var en så uskyldig ting, og ikke læber eller noget.

Jeg får tit tilbudt at få sponsoret noget, hvor jeg skal reklamere for det på Instagram. Eller hvor jeg mod betaltning, skal dele noget de bestemmer. Der er det også vigtigt, at jeg beholder mig selv i det. Derfor er der mange ting, jeg siger nej til. Jeg ville aldrig reklamere for noget, jeg ikke selv kan stå inde for. Jeg kunne aldrig finde på, at snyde jer dejlige mennesker på den måde. 

Jeg fik også tilbudt at være med i et par TV-programmer, som jeg måtte sige nej til, fordi det gik imod hvem jeg er og hvad jeg står for. 

For et par uger siden fik jeg tilbudt noget, som jeg rigtig gerne vil. Jeg har bare haft virkelig svært ved, at beslutte om det går over den græse jeg hele tiden har haft. Men jeg synes også at man skal leve livet fuldt ud. 

Jeg tænker også meget på, hvad andre tænker. Altså jeg ved der er en masse børn og unge mennesker der følger med herinde og på Instagram, og det er bare SÅ vigtigt for mig, at være et godt forbillede for jer. 

Til tider synes jeg godt det kan være svært, at finde den grænse. For jeg tænker også, at jeg kun lever en gang. Jeg vil gerne have alle de oplevelser jeg kan få. Men jeg vil heller ikke skuffe mig selv, eller dem der ser op til mig. Derfor er det sindssygt vigtigt for mig, at jeg kan stå ved alle mine beslutninger. 

 

Nu slutter jeg måske lidt selvfedt, men der skal også være plads til at give sig selv et klap på skulderen. 

Jeg er så sindssygt stolt af, at jeg ikke har forandret mig til det dårlige, på trods af alle de forandringer og muligheder jeg har haft. Jeg har kun udviklet mig positivt. Og jeg er ikke rigtigt gået imod mig selv. Det er jeg så glad for! Jeg er så glad for den måde mine venner og min familie har håndteret det hele på! Jeg er så dybt lykkelig over måden mine fans har taget imod min person på! Jeg er så beæret over, at folk er så vidunderlige! Og at folk har givet mig lov til at være den jeg er, også selvom jeg er langt fra den typiske realityperson! 

Så tak til mig selv og til hver eneste person der har støttet og accepteret mig! 

 

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til lækker hud