• ···
Mathias´konfirmation

Hate og identitetstyveri

Hej venner! 
Som de fleste af jer måske har set, så var der en episode omkring min lillebror Mathias, for en lille uges tid siden. Det har inspireret mig til, at skrive et lille indlæg om hate.

Når man vælger at deltage i et realityprogram, er man også klar over at alle mennsker vil danne sig forskellige indtryk af en. Alle tror lige pludselig at de kender en, fordi man har været i TV’et. De tror de ved alt om en og føler derfor de har ret til, at svine en til. Og ja, man ved godt hvad man går ind til og man er klar over at det ikke er alle der kan lide ens personlighed, væremåde, udseende eller hvordan man er klippet sammen. Men det kom virkelig bag på mig, hvor ondskabsfulde folk kan være. Jeg bliver til tider helt folk over at der findes sådanne mennesker. 

Personligt har jeg heldigvis ikke oplevet voldsomt meget. Der var en periode en profil på instagram der hed “hadermichellekusk” eller sådan noget. Der har været et par fyre der havde skaffet mit nummer, som lagde beskeder om at jeg var klam, på min telefonsvarer. Der har også været et par gange hvor folk har råbt “luder” efter mig, i byen i Silkeborg. Mest af alt er det folk der ikke kan holde ud, at jeg har haft sex på TV. Det var også en periode en fake snapchat ude “michellekusk1”. Personen der havde den, fandt så nøgenbilleder på nettet, som han/hun sendte rundt.. FØJ.

Sådan er det jo, at være et halvtkendt ansigt. Jeg tager det faktisk ikke så tungt, fordi jeg har VERDENS BEDSTE STØTTERE! Der er så mange mennesker der har fan profiler af mig. Der er så mange der er søde på gaden, roser min væremåde og mig som person. Så hvorfor skulle jeg hænge mig i idioterne? 

Mange er gode til at se det negative, frem for det positive. Og sådan er jeg også på andre punkter. Selvfølgelig gør det mig ked af det, når mennesker er ondskabsfulde mod mig. Men jeg kan stå ved alt hvad jeg gjorde på hotellet og herhjemme. Jeg er bare så beæret over, at der er så mange mennesker der har min ryg, og der har støttet mig HELE VEJEN. Jeg kommer aldrig til at kunne takke de mennesker nok. 

Tilbage til hate. Jeg er helt klar over, at jeg selv har skrevet mig på listen til hate, ved at deltage i et program. Og jeg kan sagtens holde til det. 

Men det øjeblik det går udover mine brødre, familie eller venner, går grænsen. At mennesker kan finde på at skrive til billeder, jeg deler af mine brødre at de er grimme eller har store øre, det er så langt over grænsen. De har ALDRIG bedt om, at blive kendte ansigter! Ja, jeg kunne lade være med at dele billeder af dem på en offentlig instagram. Men dem der følger mig, vil gerne følge med i mit liv. Og de tre er det eneste der betyder noget i mit liv. Så det kan simpelthen ikke være rigtigt. Jeg forstår slet ikke hvordan mennesker kan finde på, at svine andre til på den måde. Og slet ikke når det er gennem deres storesøsters profil. De har ikke bedt om det! Folk kan svine mig til, så meget de overhovedet vil. Men mine brødre skal ALDRIG svines til i mit forum eller andre steder. Aldrig har noget gjort mig så rasende eller ked af det, som når en eller anden kæmpe hjerteløs nar, skal skive noget dårligt om dem. 

Nu skal det heller ikke lyde som om, at det sker hver eneste dag. Det er sket en tre gange eller noget. Men det gør det ikke mere i orden. Hvad folk siger om mig er jeg pisse ligeglad med. Men mine brødre er børn. Børn der på ingen måde skal stå til ansvar eller straffes for hvad deres søster (i deres øjne) har gjort forkert. Jeg kan på ingen måde forstå eller retfærdiggøre den slags!

Så var der lige den tinderprofil. En venlig fyr skrev til mig, for en uges tid siden, at der var en profil på tinder af min lillebror Mathias. Det billede der var brugt, var et billede som jeg havde delt på insta-story af Mathias, fra hans konfirmation. Der var også et billede af en anden fyr. Men billedet af Mathias var blevet taget gennem min instagram. Mathias er 13 år gammel, altså under den sexuellelavalder. At man kan få sig selv til, at lave en datingprofil med ham, er så langt fra hvad jeg kan overkomme! Der er så mange fake profiler af mig, men igen jeg har mere eller mindre selv bedt om det. Det har min lillebror ikke. Min lillebror er pisse lækker og det bedste menneske, men derfor skal man ikke misbruge ham eller hans smukke ansigt.

Kæft hvor jeg håber at den person, der har gjort det, er flov over sig selv. 

Jeg gider ikke koge mere suppe på det. Den er heldigvis væk nu. 

Den sidste tid har skulle beslutte om jeg ville dele billeder af drengene efter de episoder. Jeg har det sådan, at det bare ikke kan være rigtigt at jeg ikke kan få lov at dele billeder af dem, uden det skal bruges til alt muligt. Men samtidligt vil jeg ikke være skyld i mere. Dog kommer der ikke billeder af dem alene længere. Jeg kan ikke have det på samvittigheden. Men her får I altså lige et, hvor vi viser vores mening om haters. 

32072706_10211484386047757_5149831264403980288_n

Tak for at læse med! Det her indlæg har været en befrielse for mig! Og tak for alle jer dejlig mennesker! I er grunden til at jeg er, hvor jeg er! JEG ELSKER JER! 

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mathias´konfirmation