• ···
Det fineste sommertøj! Og 10% rabat

Jeg har klippet mit lange hår! Og guide mod hårtab

Hej venner! 

Som mange af jeg nok så, spurgte jeg om råd til mit hår. Det har forandret sig en hel den, den sidste måned. Jeg er begyndt at tabe virkelig meget hår, det er blevet endnu mere ødelagt og kruset end førhen. Der var vildt mange, der spurgte om jeg ikke ville dele de råd jeg fik på bloggen, så det gør jeg lige nu!

Først synes jeg lige I skal se mit nye hår! Jeg var simpelthen så træt af, at det var så ødelagt! Jeg klipper altid mig selv, og jeg har ikke været til frisør i otte år. Jeg stoler simpelthen ikke på en frisør! Det er ikke fordi jeg som sådan, har haft en årlig oplevelse. Mit hår er bare vigtigt for mig, og jeg kan bedst lide, at klippe mig selv. 

De sidste mange år, har jeg bare klippet en centimeter af, et par gange op året. Men nu fik jeg altså nok, og jeg klippede omkring 15 centimeter af!!! Vild beslutning! (Det plejer altså gå til omkring navlen)

Det er ikke fordi, at det er kort nu overhovedet! Og det er heller ikke en kæmpe forskel for øjet. Men jeg kan så tydeligt se og mærke det! Mit hår ser så meget sundere ud! Og det er meget blødere end før! 

Jeg er så glad for, at jeg klippede det af! 

Hvis I skulle få lyst til at kaste jer ud i det, er det vigtigt at i går langsomt frem! Hellere klippe lidt af gangen, end at tage for meget af! 

Men I skal da lige se hvor fint det blev! 

33361554_10211571327341235_2464952134278316032_n 33386583_10211571327421237_1288550571745214464_n

Hvad synes I? 

Se lige alt det der kom af.

33335243_10211571328021252_5991501514181443584_n

 

Men jeg vil også lige dele de råd jeg fik med jer. 

Mange skrev at jeg skulle tage B-vitamin, det gør jeg allerede, men tænker det kan være et råd til jer andre.

Der var en hel del som skrev, at det var på grund af stress. Jeg ved udemærket hvorfor mit hår er sådan. Jeg har en hel masse at se til, og der sker så mange spændende ting! Så jeg ved godt hvorfor, det sker for mig. Mit hår har ikke godt af solen, og jeg stresser en del for tiden. Så jeg ville bare vide, hvordan jeg kunne hjælpe det. 

Der var også et par stykker der skrev, at jeg skulle skifte shampoo og balsam. Jeg har nu skiftet til noget der hjælper med, at få håret til at gro. Det er en super lækker shampoo, som hedder “grow strong” og er fra Garnier. Den er grøn og der er et æble på foran. Jeg købte den i føtex, til 15 kroner! Og det samme med balsam. Jeg føler virkelig allerede den har gjort noget godt! Og jeg har kun brugt den to gange.

Der var også et par stykker der skrev, at jeg nok skulle forbi lægen. Men det har jeg altså ikke tænkt mig.

Så til jer der har samme problem som mig, kommer der lige en opsamling. 

Jeg er begyndt at tage varmebekyttelse på, når jeg skal ud i solen. 

Jeg har skiftet shampoo og balsam, til en med den virkning jeg ønsker. Der skal man altså ikke spare.

Jeg tager silica piller, som er til hår, hud og negle. Og jeg tager multivitamin. 

Håber det hjælper lidt! Og at I kan lide mit nye, kortere hår! 

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det fineste sommertøj! Og 10% rabat