• ···
Jeg har klippet mit lange hår! Og guide mod hårtab

Dagbog – Maj

05/05-18
Her til aften har jeg været ude med Tilde og Juliane. Det var som altid vildt hyggeligt. Vi spiste lidt mad sammen, og fik snakket om alt og intet.

06/05-18
I dag har været en af de bedste dag meget længe! Min mor, lillebror og jeg har været oppe hos min kusine (Sanne), som jeg har skrevet en del om herinde. Hun er et af de mest vidunderlige og inspirerede mennesker jeg kender. Vi sad ude i Sannes have og hyggede os i skolen. Sannes skønne kæreste lavede noget lækkert grillmad til os. Vi gik også en lille tur. Jeg har virkelig nydt denne dag! Og jeg har haft brug for en dag som i dag! Godt jeg har verdens bedste kusine!

07/05-18
I dag har min yngste bror (Marcus), været til fodboldkamp. Jeg er jo altid med ude og se drengene, når de spiller kampe. Jeg må indrømme at jeg er bedre til at se håndbold end fodbold normalt. Men med så skønt vejr som i dag, er fodbold altså vildt lækkert! Og Marcus elsker når jeg er med, så det er det hele værd. 

08/05-18
I dag har det mest fantastiske og bedste menneske jeg kender fødselsdag! Nemlig min mormor. Derfor har vi været nede ved hende hele dagen, og hygge med is og gaver i hendes have. Det at jeg hende i mit liv, er simpelthen noget af det bedste der er sket for mig. Hun er alt det, jeg gerne vil være. Ord kan seriøst ikke beskrive hvor højt jeg elsker den kvinde! Hun er min rollemodel og mit idol. Hun er det sejeste, mest perfekte og godhjertede menneske jeg kommer til at kende. Jeg kan sige med sikkerhed, at jeg hverken havde været et god menneske eller et glad menneske uden hende. Jeg kommer aldrig til at kunne takke den kvinde nok, for alt det hun gør og har gjort for mig! Jeg er bare så lykkelig over, at hun er min mormor. Hvis jeg bare bliver halvt så sej og god som hende, er jeg alt hvad jeg kunne ønske. 

10/05-18
I dag er det meste af familien i København, til fodbold. Marcus, min yngste lillebror, og jeg er blevet hjemme. Så vi har spist morgenmad og aftensmad i haven. Vi har set en masse gode film. Og nu ligger han og sover her ved siden af mig. Jeg er verdens heldigste! 

14/05-18 
I dag har jeg været hos min mormor det meste af dagen. Vi har jo de dage, hvor vi spiser pizza og hygger sammen. De dage er simpelthen de bedste!

15/05-18
I dag har jeg fri fra skole, så jeg har været nede i byen og kigge efter lidt sommertøj. Men som altid, fandt jeg intet.

16/05-18
Det er som om, at hver eneste måned skal have en skod dag. Og denne dag slår alle de andre! Kæft denne dag har været bunden. Der er så mange gode ting, ser sker lige for tiden! Hvilket plejer holde mig oppe… Men i dag har bare været træls. Jeg ville ønske jeg bare kunne gå i seng, og først vågne i morgen (skal til håndbold med Mathias i morgen, så er nødt til at være vågen der). Kender I de dage? 

17/05-18
Jeg var jo ude og se Mathias spille kamp i dag. Jeg synes jo altid at han er den bedste, men når jeg sådan sidder og kigger på ham, så bliver jeg bare så stolt. Han tør være sig selv, på en måde jeg aldrig gjorde i den alder. Han er bare så skønt et menneske. Og hvor er det vildt, at mine brødre bringer så meget glæde i mit liv! 
Der var også en mor derude, der roste at jeg altid var med til alle kampe. Hver eneste gang en af dem skal noget, så er jeg der. Hvis noget er vigtigt for dem, er det også vigtigt for mig. Selvom det efterhånden er en selvfølge for dem at jeg kommer, er jeg sikker på at de er glade for det, og kommer til at sætte pris på det når de bliver ældre. 

19/05-18
I går var jeg i byen med en af mine veninder Emilia, som jeg går i klasse med på HF. Hun er et af de skønneste mennesker jeg har mødt! 
Vi (læs Emilia) lavede de lækreste drinks. Senere kom to af drengene fra vores klasse også. Vi dragede så mod byen. Jeg er typen der ALDRIG danser i byen! Jeg HADER det! Jeg kan slet ikke komme på noget slemmere! Jeg står altid i baren eller spiller bordfodbold! Og sådan er Emilia også, hvilket er det fedeste! Endelig en der heller ikke vil danse! Det var en lidt kort tur, men det var vildt hyggeligt. Jeg fik da også banket Emilia i bordfodbold 🙂 
Min lillebror Marcus på 10, har også givet mig en buket roser i dag. Det viser bare at jeg gør noget rigtigt som søster, og det er det eneste der betyder noget i mit liv! 

34135422_10211614263934623_2874996686411792384_n

 

20/05-18
Jeg har været med Marcus til fodboldstævne det meste af dagen. Det var vildt lækkert, i det skønne vejr. 

25/05-10
I dag har jeg haft sidste skoledag og har derfor sommerferie! Det fejrede vi ved at tage ud og drikke en slush ice. Hvilket var super hyggeligt.
Efter skole tog jeg til gøglermarked for at hente min mindste bror Marcus. Gøglermarked er en gang om året, hvor alle børn der går i SFO, i Silkeborg, kan komme ned og hygge. Der er hoppeborge, is, kage og forkellige ting man kan prøve. Jeg husker det så tydeligt, fra da jeg selv gik i SFO. Det var det fedeste! I år var sidste år Marcus skulle afsted. Da vi hentede ham skulle han lige prøve lidt ting, mens jeg så det. Han er virkelig søster-glad, og det nyder jeg så meget! 
Jeg også været hos min mormor og hendes sambo. Det er altid hyggeligt at være hos min mormor, og i aften har vi virkelig hygget os! 

26/05-10
I dag har jeg også været nede hos min mormor igen. Jeg tror jeg kommer til at være meget dernede, i ferien. Jeg elsker at være hos min mormor. Og jeg kommer nemt til at kede mig, i ferien. Jeg skal først i skole igen den 15/08, så det er en meget lang ferie… 

28/05-18
Jeg har brugt hele dagen på at sy en masse firkanter sammen. Min mormor strikkede meget i hendes yngre dage, og hun var i gang med at strikke firkanter til en tæppe. Det fik hun dog aldrig gjort. Sidst jeg var dernede fik jeg de firkanter med hjem, og det er dem jeg syet sammen i dag. Der var ikke helt nok til et rigtigt tæppe, hvilket førte til at jeg fik en fed ide (hvilket ikke sker så tit). Jeg syede det sammen så det blev et baby-tæppe, altså et der kan komme i barnevognen eller baby kan få over sig, hvis vi er ude. 
Og nej, jeg er ikke gravid! 
Jeg synes bare det er smuk, at min mormor har lavet den første ting til mit barn, selvom hun ikke kan se til at strikke længere. Jeg er så glad for, at mine børn nu kommer til at have noget hun har lavet! 
Her til aften tog jeg ned til min mormor for at vise hende det, og hun synes også det var en vildt god ide, jeg havde fået mig. 
Så vi spiste en lille is, og hyggede os endnu en gang. I kan lige se det her. Normalt er det lidt for farvrigt til min smag, men det er helt perfekt fordi det er fra min mormor. 

34117657_10211614768827245_3641111782778470400_n

 

29/05-18
I dag har jeg været rundt og hente en masse ting, med min søster. Vi hygger os altid i hinandens selvskab! Min søster er den eneste person, jeg ved altid vil være ved min side. Det giver mig virkelig en tryghed, og hjælper mig med at komme op når jeg er nede. Jeg har altså været heldig med den vidunderlige familie jeg har! 

30/05-18
Jeg har lige været et hurtigt smut forbi min mormor i dag.
Jeg har været med rundt og hente mine brødre, hvilket altid er hyggeligt. Der er tre grunde til, at jeg er den heldigste og lykkeligste pige, og det er altså de tre. Tænk at jeg er blevet beriget med dem.
Desuden kom min søster forbi her til aften. Vi var ude og gå en laaang tur og spise en is. Hvilket var super hyggeligt! 

31/05-18
Igen i dag har jeg været hos min mormor hele dagen. Det er altid så hyggeligt! Og hun har den lækreste have, hvor man virkelig kan nyde solen! Selvom jeg ikke gider sole mig, i mere end to minutter.. Og jeg synes det er for varmt! 
Vi fandt en masse gamle billeder, som gav mig helt ondt i maven. Der var billeder af mine brødre da de var små, af mine forældre da de var sammen.. Det gør mig både lykkelig og ulykkelig at se alle de billeder..
Men I kan lide se dem her. 

33995522_10211614248214230_8040707608845221888_n

Det her er min mormor (da hun var yngre). Meget smuk kvinde, også i dag. Hun er seriøst perfektion i mine øjne. Hun er mit største forbillede, og jeg håber virkelig jeg kan blive bare halvt så sej som hende! Det ved I jo allerede, men nu kan I også lige sætte ansigt på hende.

 

34067462_10211614248374234_7615764051385122816_n

Det her er min mellemste bror Mathias og jeg. Se lige hvor stolt jeg var, allerede dengang! Man kan virkelig se i mine øjne, hvor lykkelig han gør mig!

 

34049721_10211614248734243_2423543053202489344_n

Det her er så min støreste lillebror Martin. Allerede dengang var jeg storesøster, helt ud i fødderne. Se hvordan jeg holder om ham altså. Jeg har simpelthen været så heldig, og jeg har selv været klar over det hele livet.

 

34016890_10211614249254256_7100716349252435968_n

34053066_10211614248894247_7034853940596310016_n

De to sidste billeder er mine forældre. Jeg kan virkelig mærke, at jeg får en klump i halsen af at se dem og skulle skrive om dem her (det er jo et halvt års tid siden, mine forældre flyttede fra hinanden). Jeg har på en måde kastet det væk, og prøvet at tænke på alt mulig andet. Men når jeg ser de her billeder, kommer jeg til at tænke på, hvor vidunderligt vi havde det. Jeg glemte virkelig at nyde det, da jeg havde alting. Og det har jeg lidt svært ved at tilgive mig selv for. Jeg savner den tid så sindssygt meget, især fordi jeg ikke ser min far, så meget som jeg gerne ville. Jeg ved godt at man skal tænke på alle de gode ting og at man skal være positiv, men det er altså svært. Jeg kan ikke blive den lykke jeg har over, at mine forældre har fået mine brødre! Det er det bedste der er sket i mit liv! Men jeg synes det er hårdt, at de ikke er sammen mere.
Jeg tænker at skrive et indlæg mere om skilsmissen, men jeg kan mærke at jeg ikke er helt klar på det endnu. Så det må vente.

Denne måned har været en af de bedste i år. Der vil altid være dage, hvor jeg er nede eller har det træls, men sådan tror jeg alle har det. I det hele taget synes jeg, at denne måned har været god! Jeg er sikker på, at det har meget med vejret og gøre, for kæft det er vidunderligt! Mere af det, tak! 

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har klippet mit lange hår! Og guide mod hårtab