• ···
Dagbog - Maj

Smukke badedragter

Hej pigerne!
Jeg delte et billede på instagram for en uges tid siden, hvor jeg havde en virkelig lækker badedragt på. Efterfølgende har jeg fået virkelig mange henvendelser omkring den. Derfor har jeg nu fundet, de smukkeste badedragter til jer! Og så koster de alle sammen under 230!! Så helt ærligt, hvad venter I på?

Sort badedragt
Rød enkel badedragt
Blomstret badedragt
Gul badedragt
Rød badedragt med detaljer

Jeg er selv KÆMPE fan af badedragter! Jeg er så vild med den gul her! Gul er virkelig min yndlings farve her for tinden, nok fordi jeg føler mig så brun i gul. Jeg skal snart have en der minder om den første røde, for efter jeg har købt den sorte, kan jeg ikke trække i en bikini igen. Jeg føler mig bare SÅ MEGET bedre tilpas i en badedragt! Vidunderlig opfindelse. Den sorte er noget af det bedste køb, jeg har gjort mig!

Håber I kunne lide en eller flere af dem!
Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog - Maj