• ···
Smukke badedragter

Dét vidste du ikke om mig

Her kommer lige en masse ting, som I helt sikkert ikke vidste om mig! 

Da jeg var yngre var mit drømme job, at blive hende stemmen der taler i en GPS. Totalt mærkeligt.

Op til at jeg skulle rejse til Mexico, gik jeg meget op i træning og holdte mig væk fra sukker og usunde sager. Indtil jeg fandt ud af, at jeg kan spise stort set så meget jeg vil, og hvad jeg vil, uden der sker noget. Derfor er jeg ikke typen der har tålmodighed til at træne. Jeg ville ønske jeg have den gnist som mange har, men det har jeg bare ikke. Jeg får da lidt bedere hofter, hvis jeg spiser meget usundt, men det er ikke sådan at jeg tager så meget på som jeg burde.

Jeg går virkelig meget op i planter. Jeg har lidt af et drivhus derhjemme. Jeg har appelsiner, citroner, og snart agurk. Mit citrontræ er virkelig min baby! Jeg hygger om det og passer så meget på det!

Det jeg er mest bange for (udover at miste dem jeg holder af) er vand! Da jeg gik i folkeskole og til svømning, blev jeg skubbet i vandet og var ved at drukne. Lige siden har jeg været bange for vand. Jeg kan godt klare en pool, hvor jeg kan nå bunden. Ellers er det et nej tak herfra!

For omkring to år siden var jeg ved at køre galt på vej til sjælland sammen med Krudte. Det var på en motorvej, hvor der var tre spor. Der var så en bil, som kørte lige ud foran os, og uden at tænkte kørte jeg lige ud bag en anden bil. Så det var to gange vi var ved at køre galt, i samme omgang. Jeg var helt i chok efter.. Det sidder så dybt i mig, at jeg ikke har kørt bil siden. Og ja, det er skide dumt! Jeg skulle bare have kørt med det samme igen, men det gjorde jeg ikke. Nu er det vildt svært at tage sig sammen, men jeg skal altså til det igen.

Jeg HADER at tale i telefon! Det er virkelig noget af det værste jeg ved! Hvis folk ringer tager jeg den stort set aldrig.

Jeg er skide pinlig. Altså i forhold til mine brødre. Når jeg er ude og se dem spille kampe, så jubler jeg som en anden idiot hver eneste gang de gør noget godt. Og hvis en eller anden skader en af drengene bliver jeg TOSSET, hvis der ikke bliver sagt undskyld med det sammen. Jeg flover mig tit over mig selv, men jeg kan simpelthen ikke holde det tilbage.

Jeg kunne aldrig finde på, at gå over for rødt eller et sted hvor der ikke er en overgang til det! Jeg HADER når man ser forældre gå over midt på vejen, og de bare hiver deres børn med. Der er en grund til, at der findes et fodgængerfelt 🙂

Jeg sover ALTID med front ind mod væggen. Det er også meget vigtig at jeg ligger i fosterstilling, ellers falder jeg aldrig i søvn. Jeg kan bedste lide at sove på højre side, for så kan jeg ikke høre mit hjerte. (Jeg får mega stress af lyden af mit hjerte)

Jeg har virkelig dårlig hørelse. Isæt på venstre øre.

Nu ved I det!
Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke badedragter