• ···
Opskrift på drinks

Opdatering på skilsmissen

Nu er det efterhånden over et år siden, at mine forældre blev skilt. Det er også over et halvt år siden, at min fars nye kæreste flyttede ind hos ham. Som I ved har det hele været virkelig hårdt for mig. Det var svært af mange grunde. 

Da mine forældre var sammen, tog jeg det mere eller mindre forgivet. Vi var bare den der perfekte kernefamilie. Det skal ikke være en hemmelighed, at mine forældre havde deres kampe. Men når jeg ser tilbage på det, var vi virkelig lykkelige alle sammen. Det har været vigtigt for mig, at huske på den lykkelige tid. Mine forældre var lykkelige sammen og de elskede virkelig hinanden. De elsker stadig hinanden, bare ikke på den måde. 

Normalt hvis jeg skal komme over noget, er det nemmeste for mig at fokusere på det negative. Men omkring mine forældres skilsmisse, har det været vigtigt for mig at huske alle de gode stunder, frem for de dårlige. 

I starten havde jeg brug for at skyde skylden et eller andet sted hen. Jeg var ret vred i begyndelsen. Nok mest fordi det hele gik meget hurtigt. Jeg var selv midt i et brud, da mine forældre gik hvert til sit, hvilket ikke ligefrem gjorde det hele nemmere. Så de første måneder var jeg mest af alt vred. Jeg var vred på mig selv, på mine forældre og generelt bare vred. Jeg har som person svært ved kærlighed, nok fordi mit hjerte er blevet knust, begge gange jeg har elsket. Så hele min verden stod bare i flammer på daværende tidspunkt. 

I starten så jeg ikke ret meget til min far. Mest fordi at hans nye kæreste flyttede ind meget hurtigt. Jeg håbede jo virkelig, at mine forælder ville finde sammen igen, så det var lidt en drøm der blev knust. Jeg håbede jo på at mine forældre, skulle være sammen for altid. I starten af skilsmissen var det svært for mig, at se andet og længere end blot det. 

Som tiden gik begyndte jeg at indse at der ikke var noget jeg kunne gøre ved det. Jeg tænker altid “Hvis jeg ikke kan ændre på det alligevel, er det ingen grund til at blive ved med at være ked af det”. Det er ikke altid så nemt. Dog hjælper det mig. For jeg har lovet mig selv, at jeg ikke vil bruge mit liv på at være ked af ting, som jeg ikke kan lave om på. 

Jo længere tid der går, jo lettere bliver det at leve med det. Ikke fordi at jeg accepetere det, for det kommer jeg aldrig til. Men hvis de ikke er glade sammen, så skal de jo ikke være sammen. Det vigtigste er at mine forældre er glade, og hvis det ikke er sammen, så er det sådan det skal være. Selvfølgelig vil jeg da stadig ønske, at mine forældre var sammen. Men det er de bare ikke. Jeg er nødt til at stole på, at det er den rigtige beslutning de har taget. Jeg er nødt til at indfinde med med, at det er sådan det er. 

Jeg er kommet dertil, hvor jeg ikke bebrejder nogen længere. Det er ikke min fars kærestes skyld eller min fars skyld. Det er bare sådan livet nu engang er. Det er skide ærgerligt og trist, men det er sådan det er. Det nytter ikke noget at jeg bruger mit liv på at bebrejde nogen for det. Jeg håber bare at begge mine forældre er glade. Og ikke mindst håber jeg at mine tre brødre er glade. Hvis mine forældre mener at de kan være gladere forældre overfor mine brødre hver for sig, så er det uden tvivl sådan det skal være. 

Jeg elsker begge mine forældre højere end det kan beskrives. Og jeg er så dybt taknemmeligt for, at de stadig kan lave ting sammen! Min mor gør så meget for os, i og med at hun tager med på ferie selvom min fars kæreste også er der. Det er så skide sej af min mor! Og det gør mig så lykkelig hver eneste gang vi laver noget alle sammen. Jeg ved at mine brødre også kommer til at sætte vildt stor pris på det. Det kunne jo have været meget værre. Heldigvis er min mor så sej, at vi på en eller anden måde stadig er en familie. 

Så en opdatering på det hele. Der er dage hvor jeg godt kan se, at det er bedst sådan. Men der er også dage hvor jeg stadig er vildt ked af det. Sådan tror jeg altid det vil være. Jeg tror altid det vil fylde lidt. Men jeg har forstået det hele nu. Jeg stoler på at mine forældre har taget den rigtige beslutning. 

Her får I lige mit yndlings billede! Jeg elsker det billede så meget! Det er et af de eneste billeder jeg har af mine forældre, som ikke er fra deres bryllup. Se hvor smukke de er! Når jeg kigger på det, bliver jeg ikke så ked af det mere.. Jeg bliver bare så glad for, at de virkelig havde noget dejligt sammen.

 

Jeg ved at det hjalp mange sidste gang jeg delte noget om skilsmissen. Så jeg håbet også I kan bruge det her til noget!

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på drinks