• ···
Opskrift på cookies

Bedste kur mod hårtab

Hej venner!
I dag kan både drenge og piger være med!

På instagram søgte jeg, for et par måneder siden råd til hårtab, tyndere hår og har det er holdt op med at vokse. Jeg fik en hel masse råd, men især ét har virkelig gjort underværker!

Der var en pige der skrev, at jeg skulle prøve en bestemt shampoo. Den var på tilbud til 17 kroner i den periode, så jeg skulle selvfølgelig prøve den. Nu har jeg brugt den i tre-fire måneder, og jeg kan VIRKELIG mærke og se forskel. Jeg har både shampoo, balsam, hårkur og en olie i mærket.

Jeg taber stort set intet hår længere! Mit hår vokser igen! Jeg er begyndt at få en hel masse små hår ved ørene og ved tindingerne, hvor jeg førhen ikke har haft voldsom meget hår. Det er seriøst et vidundermiddel! Jeg vil med hele mit hjerte anbefale det til alle og enhver! Dette er på ingen måde sponsoreret (selvom jeg ville ønske det), det er bare et virkelig godt råd.

Under kan I se mærket og finde både shampoo og balsam. Olien og kuren er ikke på nettet endnu, men det kan findes i normal, til lige omkring 17 kroner. På den side jeg har fundet koster shampoo kun 20 kroner og balsam 15 kroner. Så virkelig billigt, for så vidunderligt et produkt

Shampoo
Første balsam
Anden balsam

En lille eksta bonus er at det dufter helt fantastisk! Dejlig friskt af æble.

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på cookies